HUMAN NATURE Live
19
mar
HUMAN NATURE Live
Teatrul Nottara - Sala Horia Lovinescu, Bd. General G. Magheru 20, Bucuresti
19 martie 2019, Ora 20:00

Info eveniment

JAZZ SYNDICATE LIVE SESSIONS prezinta  in Premiera in Romania

 

 HUMAN NATURE LIVE: The Hits of MICHAEL and the JACKSON 5

HUMAN NATURE LIVE, aduce la viață dansul senzațional și sunetul atat de distinctiv al celebrului “King Of Pop” MICHAEL JACKSON și The JACKSON 5.

 

Într-o carieră de 40 de ani, Michael Jackson a vândut peste 800 de milioane de discuri în întreaga lume, albumul Thriller fiind încă cea mai bine vândută înregistrare din istorie. Muzica lui continuă să se vândă în milioane de exemplare, câștigând noi fani, deopotriva tineri sau  bătrâni.

 

HUMAN NATURE Live nu este un simplu concert tribut Michael Jackson. Nu urmărește o interpretare fidelă a pieselor, în stilul pop consacrat de megastar și nici nu are pe scenă un protagonist care să îi semene. Este însă un concept de eveniment care îmbină fericit cele două arte pe care Michael le-a stăpânit magistral – muzica și dansul.

 

NARCO5AX (a.k.a. Costin Roșu) – acompaniat de o trupă de incredibili instrumentiști și de un grup vocal, promit un Show exploziv, demn de “marca” MJ. Pe scenă, li se va alătura - cum altfel - o trupă de dansatori din a carei coregrafie nu vor lipsi celebrul “Moonwalk” sau sfidarea gravitatiei din “Smooth Criminal”. Muzicienii vor interpreta unele dintre cele mai celebre piese ale regelui muzicii pop, din repertoriu nelipsind hituri precum: Billie Jean, Smooth Criminal, Beat It, Dirty Diana, I Want You Back, ABC, The Way You Make Me Feel, Thriller și bineînțeles, piesa ce da numele concertului, Human Nature.

 

PROGRAM:

Concertul are loc pe data de 19 Martie 2019, orele 20:00 la Teatrul Nottara.

Accesul în sală se face începând cu orele 19:30.

  

Video:

https://www.youtube.com/watch?v=sOnqjkJTMaA

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2019 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles