Alba ca Zapada
20
ian
Alba ca Zapada
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
20 ianuarie 2019, Ora 11:00

Info eveniment

TEATRUL ȚĂNDĂRICĂ Bucureşti - spectacol organizat de Cortina Events 

Una dintre cele mai iubite poveşti pentru copii pusă in scenă de una dintre cele mai longevive si mai iubite trupe de teatru din România. Spectacolul păstrază firul poveştii clasice,iar ingeniozitatea regizorului Cristian Pepino şi fantezia scenografică, creează o atmosferă plină de ritm în care binele învinge întotdeuna răul.

Ne deschidem inima împreună cu voi, si continuând tradiţia, biletele din rândul 1 sectoarele A,B si C, poartă eticheta "ARTA de a dărui", iar valoarea lor, va fi integral donată, Asociatiei Alfa Grup, pentru a veni in sprijinul copiilor instituţionalizaţi, prin lor proiect - "Familii de suflet", pe care noi nu ne putem opri din a il sustine. Iar asta pentru ca credem in ei,si in ceea ce fac!

Preţ bilet 39 lei si 49 lei în funcţie de poziţionarea locurilor în sală. În cazul în care copilul este ţinut în braţe de către părinte, nu este necesară achiziţionarea de bilet pentru copil. Menţionăm că pe un bilet, un adult poate intra doar cu un singur copil. 

Recomandat copiilor cu vârsta între 3 şi 10 ani. Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.

Vă aşteptăm cu drag la o ora de poveste !!!

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2019 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles