BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Arenele Romane, Strada Cutitul de Argint nr. 26, Bucuresti
3 iunie 2024, Ora 18:00

Info eveniment

Din motive independente de voința organizatorului, concertul Bruce Dickinson – The Mandrake Project, ce urma să aibă loc pe 3 iunie, la Arenele Romane din București, a fost anulat. Contravaloarea biletelor va fi restituită.


BRUCE DICKINSON The Mandrake Project. Special guest TROOPER.

 


BRUCE DICKINSON revine la București pe 3 iunie 2024. Concertul va avea loc la Arenele Romane și face parte din turneul de promovare a albumului The Mandrake Project, primul material solo al artistului în aproape 20 de ani.


Special guest: TROOPER


Cunoscut în întreaga lume ca unul dintre cei mai importanți și distincți vocaliști de heavy metal din toate timpurile, și ca solist al legendarei trupe Iron Maiden, Bruce Dickinson a lansat un nou album solo pe 1 martie, sub egida BMG Records, intitulat "The Mandrake Project", pe care il va prezenta live, pe 3 iunie, la Arenele Romane din Bucuresti. Concertul face parte din turneul cu nume omonim, demarat in luna aprilie a acestui an.


Bruce Dickinson va imparti scena pentru a doua oara cu Trooper, la aproape 16 ani de la concertul Iron Maiden de pe Stadionul Cotroceni, unde trupa a fost invitata ca special guest.


Biletele pentru concertul BRUCE DICKINSON de pe 3 iunie, de la Arenele Romane, pot fi achiziționate în rețeaua 
Entertix și la bilete.emagic.ro, la prețurile de 195 lei (categoria Acces General) și 325 lei (categoria Premium, cu  loc pe scaun în sectoarele E si K). De asemenea, in perioada 22 mai-3 iunie, pentru 2 bilete achiziționate la orice categorie, cumparatorii vor primi 1 bilet gratuit la categoria respectiva.


Un eveniment organizat de Emagic și Live Nation, susținut de Rock FM.


***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale inainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteului și paginilor de social media entertix.ro înainte de participarea la eveniment..

Trends & News
WHISKY FEST ROMANIA 2024
22-23
nov
WHISKY FEST ROMANIA 2024
Bucuresti
Caro
10 -14 ani - ATELIER  CREATIV PENTRU COPII - „Eroi si legende muzicale latine”
iunie
iulie
10 -14 ani - ATELIER CREATIV PENTRU COPII - „Eroi si legende muzicale latine”
Bucuresti
Casa Eliad
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Wonder Family Fest - Zile de Poveste!
2-4
aug
Wonder Family Fest - Zile de Poveste!
Feleacu, judetul Cluj
Wonderland Cluj Resort
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles