Battle MC - Finala + Concert SPIKE
15
dec
Battle MC - Finala + Concert SPIKE
Arenele Romane, Strada Cutitul de Argint nr. 26, Bucuresti
15 decembrie 2018, Ora 19:00

Info eveniment

Odata cu Seminfinala din Quantic de pe 24 noiembrie, avem numele finale ale concurentilor ce se vor lupta pentru titlul Battle MC Romania 2018, in Marea Finala de pe 15 decembrie de la Arenele Romane.

Spike va fi prezent pentru un concert întreg la Marea Finală de la Arenele Romane din 15 Decembrie, unde va cânta piese de pe materialul nou lansat anul acesta intitulat “Propaganda” unul din cele mai bune materiale hip hop din 2018. 

Battle Mc este primul turneu de evenimente Hip-Hop desfășurate sub conceptul unui Campionat Național. Obiectivul propus este de a aduce în prim plan tineri MC din intreaga țară, pasionați de cultura urbană și dornici sa se exprime liber în versuri, pe ritmul muzicii pe care o iubesc. 

Campionatul Național de Battle Mc a luat naștere în anul 2010 sub forma unui turenu eliminatoriu cu 3 etape: preselecții ce se organizează în toată țara, semifinale și finală. Fiecare etapă având cate 16 concureți ce se “duelează” 1vs1 în versuri compuse pe loc. Din 2010 până în prezent, Battle Mc a fost rampa de lansare a multor artiști underground din România precum: Macanache, Psihotrop, Faust, Neli, Phunk B, Exile.
Pentru această finală, s-au organizat preselecții in Ploiești, Galați, Iași, Constanța, Cluj, Brasov, Pitesti și Bucuresti.
Pe 15 decembrie, la Arenele Romane, începând cu ora 19:00 vino să vezi cum ia forma adevărata mișcare hip hop din România!

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles