Fusion Talents Live
11
apr
Fusion Talents Live
Palatul National al Copiilor, Bulevardul Tineretului 8-10, Bucuresti
11 aprilie 2024, Ora 19:00

Info eveniment

 

Va invitam la un spectacol de muzica si dans pe data de 23 noiembrie 2023 , incepand cu ora 19,00 la SALA GLORIA DIN BUCURESTI.

Spectacolul cu numele “Fusion Talents” este un proiect nou, organizat din dorinta de a promova artistii care au castigat de a lungul anilor premii la concursul “Romanii au talent” si “Vocea Romaniei” fiind alaturi pe aceeasi scena cu artisti consacrati. Vor fi alaturi de public Radu Palanita (“Romanii au talent” editia 2020), Madalina Coca (“Vocea Romaniei” 2019), Octavian Riu (artist) impreuna cu bandul sau, precum si Raluca Angel (artist fosta componenta a Trupei Angel), impreuna cu bandul sau.

Vlad Miriță cunoscut și simplu ca Vlad, este din orasul  TârgovișteRomânia) este un cântăreț de pop și solist vocal de operă român.

A reprezentat România împreună cu Nico la Concursul Muzical Eurovision din BelgradSerbia în 2008, cântând piesa Pe-o margine de lume

Tenorul  VLAD MIRITA este invitat special in spectacolul "FUSION TALENTS"si va canta si in duet cu soprana RALUCA ANGEL.  

 

OCTAVIAN RIU are 38 de ani, locuieste in Tulcea si canta de aproape 25 de ani.

In prezent, are propria cariera muzicala ca artist de muzica pop. Colaborarea cu producatori de renume, cum ar fi Marius Moga, i-a adus artistului succesul de care se bucura, fiind invitat de-a lungul anilor la nenumarate emisiuni (La Maruta, Vorbeste Lumea, Neatza cu Razvan si Dani, Wowbizz report, etc) unde si-a lansat propriile piese, impreuna cu videoclip –uri, pe care le putem vizualiza si asculta pe canalul de YouTube: “Domnule Barman”, “Daca pariam pe noi”, “Noi doi”, “Monalisa” , “Vina mea”, “Tu, ultima”.

OCTAVIAN RIU este inzestrat cu un potential vocal deoasebit, iar datorita faptului ca poseda un timbru modern imperios, vibrant /acute, este foarte urmarit pe retelele de socializare (TikTok, Facebook), unde a devenit “viral” atat la nivel national dar si international, prin alegerea pieselor de linie dificile, a cover urilor pe care cu usurinta le interpreteaza, acestea apartinand unor artisti de renume international (Celine Dion, Lara Fabian, Dimash, Freddie Mercury, etc) impresionand comunitatea pe care a creat o pe profilele sale online.

Este extrem de iubit de publicul tanar, datorita genului de muzica abordat , acela de pop blues si pentru ca se dedica muzicii, iar acest fapt se simte din emotia vocii si mesajului transmis prin fiecare piesa a sa.

RALUCA ANGEL  fosta componenta a Trupei ANGELS, este artista de muzica pop /opera si a cunoscut succesul încă din copilărie, obținând premii la festivaluri prestigioase din România, Bulgaria, Serbia, Ucraina, Egipt, SUA etc.

S-a bucurat de maxima popularitate, lansând hituri compuse de Costi Ioniță precum "Asa-s baietii", "Zilele trec", Toate fetitele mâinile sus" alături de Monica Ene, în Trupa Angels.

Trupa  “ANGELS” a avut 3 albume vândute în mii de exemplare în țară, numeroase apariții TV și radio, videoclipuri ,susținând concerte în toată țara.

Continuă succesul sub numele de Angel, după destrămarea Trupei Angels lansând alte hituri precum "Zapaceste-ma ", Speram sa fii tu" melodie compusă special pentru ea de către Direcția 5 cu care a cantat si în duet.

În anul 2001 obține premiul pentru cea mai buna voce feminina din România la Premiile Industriei Muzicale Românești. In New Orleans, America obtine trofeul festivalului . În Ungaria, obtine premiul pentru cea mai buna voce la festivalul international "Sunflower".

Ia o pauza de 10 ani de la muzica, timp în care se dedica vieții de familie, devenind mama a 5 copii.

În anul 2018 se reîntoarce în muzică. Reapariția se întâmplă pe scena festivalului “Cerbul de Aur”, unde obține premiul pentru cea mai buna interpretare a unei piese românești, "Oameni"de Aurelian Andreescu.

Sub numele actual de RALUCA ANGEL, lansează numeroase piese si videoclipuri pe canalul ei de YouTube ( “Trepte”,”Lasa iubirea’ “Vreau sa ma indragostesc”)și își formează o comunitate de urmăritori importanta, activa pe rețelele de socializare.

De curând, a lansat melodia "Lasa iubirea" împreună cu tenorul Vlad Miriță cu care susține des concerte pop-opera, dar si melodia "Doar noi doi" produsa de Republica Production. Raluca Angel concertează totodată si alături de bandul ei de instrumentiști. Este  cântăreață, dar și songwriter , scriindu-si si versurile melodiilor ei.

De curând, a fost aleasa sa cânte în deschiderea concertului lui Garou dar și în duet cu artistul canadian international si a fost un succes.

De asemenea anul acesta a fost invitata la Gala LifeCall 2023, desfasurat pe scena Salii Radio, unde a cantat in duet cu tenorul Vlad Mirita fiind acompaniata de orchestra simfonica

RALUCA ANGEL își dorește ca prin muzica ei sa lase mai mult loc cerului pe pământ. Muzica pentru ea e trăire, emoție, artă, putere de a schimba inimi. Are proiecte importante în desfășurare pe care ni le va dezvălui treptat.

RADU PALANITA, are 44 de ani si este din Bucuresti . Pana in anul 2020 a fost de profesie mecanic auto, iar datorita faptului ca si a descoperit talentul in urma cu cativa ani, fiind  pasionat de muzica, a participat la concursul “Romanii au talent” editia 2020, unde a obtinut premiul cel mare, acest lucru constituind  momentul de cotitura al vietii sale.

In prezent  colaboreaza cu Teatrul “Alexandru Davila” din Pitesti si cu Teatrul “Constantin Tanase” din Bucuresti, dar participa si la diverse evenimente artistice unde este invitat.

In anul 2022  a participat la Festivalul “SAN REMO SENIOR” ajungand pana in finala.

RADU PALANITA  abordeaza cu usurinta stilul de muzica pop/country/ muzica usoara romaneasca si este foarte iubit de public, cel din partea caruia a primit confirmarea talentului, timbrului vocal unic si de o  extrema sensibilitate , transmisa prin fiecare melodie a sa.

Incepand din anul 2020 isi exerseaza vocea si se pregateste cu compozitorul, artistul si profesorul maestrul Adrian Constantin Daminescu,  iar de curand si a lansat sigle ul “Iubita mea”.

MADALINA COCA are 38 de ani si este din Bucuresti, s a indragostit de muzica de la o varsta frageda, copil fiind a participat la numeroase concursuri si festivaluri unde a obtinut premii si trofee..

Madalina Coca este finalista concursului “Vocea Romaniei” din anul 2019, desi performeaza de multi ani pe scene atat in Romania cat si in strainatate.

Timp de 10 ani cat a locuit la Paris , artista a dobandit cetatenia franceaza si a avut diverse colaborari muzicale cu mai multe band uri si artisti cunoscuti. Dupa experienta si performanta extraordinara de la Vocea Romaniei din anul 2019, Madalina Coca decide sa revina in Romania unde continua bogata sa activitate muzicala si lanseaza o serie de piese proprii care se pot asculta pe canalul YouTube.

 

Va asteptam cu drag la spectacolul nostru!!!!!

 

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles