Cluj Symphony Experience 2024
Cluj Symphony Experience 2024
PARCUL ETNOGRAFIC NATIONAL „ROMULUS VUIA”, Str. Taietura Turcului, Cluj-Napoca

Info eveniment

Cluj Symphony Experience 2024 - Super Early Bird

Cluj Symphony Experience revine în Parcul Etnografic cu o nouă ediție în septembrie 2024.

500 de abonamente SUPER EARLY BIRD sunt disponibile de acum pentru evenimentul care va avea loc în toamna anului viitor. Cu dedicație specială pentru iubitorii de experimente muzicale inedite. 

Pentru toți cei care au fost la evenimentul din 2023 și s-au simțit foarte bine sau pentru cei care nu au ajuns, dar vor să nu-l rateze la anul, am pregătit cel mai bun preț pentru cele 3 zile de distracție.

500 de abonamente sunt acum disponibile pentru Cluj Symphony Experience 2024 la prețul de doar 200 lei!

Prețul SUPER EARLY BIRD este la cel mai mic tarif posibil și e valabil în limita primelor 500 de abonamente achiziționate. Imediat ce se vor epuiza cele 500 de abonamente, vânzarea la acest preț va fi oprită.

Abonamentul la Cluj Symphony Experience asigură accesul în toate cele 3 zile de festival, în Parcul Etnografic, în a doua parte a lunii septembrie.

Ați spus că mai vreți și că v-a plăcut mult ediția din 2023, așadar primele 500 de persoane își pot rezerva de pe acum locul, încă de dinaintea anunțării primelor trupe și a perioadei exacte de desfășurare.

Pe lângă concerte, recitaluri și experiențe muzicale inedite, evenimentul va cuprinde zone de relaxare, activități pentru adulți și copii, precum și ateliere diverse.

Detalii și noutăți despre Cluj Symphony Experience găsiți pe paginile de Facebook și Instagram.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles