Atelier de Creatie „Piticii priceputi”  -  Costum de Halloween
25
oct
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Costum de Halloween
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
25 octombrie 2023, Ora 18:00

Info eveniment

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți”  -  Costum de Halloween

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei 

 

Pentru că la finalul lunii (31 octombrie) sărbătorim Halloween, Claudia este aici ca să te ajute în crearea unui costum perfect: Pelerina de mare Vrăjitor, pelerina lui Batman sau a lui Superman, sau poate o pelerină de fantomă? Oricare ar fi alegerea, „Piticii pricepuți” vor învăța, cu multă răbdare, inspirație și materiale special alese, să își croiască și să își personalizeze propria pelerină, iar pentru completarea costumului de Halloween, vor decupa și picta o mască.  

 

***

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles