Atelierul de Creat Povesti - Ghemul cu povesti
21
oct
Atelierul de Creat Povesti - Ghemul cu povesti
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
21 octombrie 2023, Ora 10:30

Info eveniment

Atelierul de Creat Povești - Ghemul cu povești

Coordonator Diana Ribana

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei 

 

Pentru această sesiune, atelierul de creat povești s-a inspirat din spectacolul „Un ghem de povești”, care se va juca luna aceasta la Teatrul Gong Sibiu. Având ca bază lâna, unul dintre  materialele folosite în realizarea păpușilor, de scenografa Inessa Kulchytska, participanții vor crea un accesoriu în formă de oiță, care va putea fi agățat chiar și la ghiozdan. Bucăți de lână, fetru decupat și alte materiale pe care copiii le vor lipi pentru a crea un personaj original cu care vor putea să pornească în aventuri minunate. Copiii își vor aminti că poveștile prind viață folosindu-se de imaginația fără limite.

 

***

În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înțelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles