Atelier pentru miniArtisti - Lumea colorata a pixelilor – Brose pentru ghiozdan
14
oct
Atelier pentru miniArtisti - Lumea colorata a pixelilor – Brose pentru ghiozdan
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
14 octombrie 2023, Ora 12:00

Info eveniment

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier pentru miniArtiști - Lumea colorată a pixelilor – Broșe pentru ghiozdan

Coordonator Alexandra Stoica

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei 

 

Reluăm una dintre temele îndrăgite ale atelierului pentru miniArtiști - Lumea colorată a pixelilor, de data aceasta, realizând broșe pentru ghiozdan. Alexandra propune elevilor un atelier de creație cu tehnici noi și provocatoare, păstrând și tehnicile de pictură care caraterizeaza atelierul pentru miniArtiști.

Pornind de la o scurtă descriere a termenului „pixel” – cea mai mică unitate prin care se reprezintă digital imaginea, iar culoarea pe care fiecare pixel o afișează este un amestec de trei componente ale spectrului de culori RGB (roșu, verde și albastru) - atelierul le va oferi copiilor șansa de a picta pixeli în culori fluorescente pe diverse forme din lemn, care vor rezulta în broșe deosebite, perfecte pentru a fi purtate pe noul ghiozdan de școală.

 

***

„Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong și vine în completarea acestui program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.