Atelier de Creatie „Piticii priceputi”  -  Palarie de poveste
4
oct
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Palarie de poveste
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
4 octombrie 2023, Ora 18:00

Info eveniment

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți”  -  Pălărie de poveste

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei 

 

Ca în fiecare an, în data de 6 octombrie, sărbătorim Ziua Pălărierului Nebun, personaj cheie în romanul „Alice în Țara Minunilor", scris de autorul britanic Lewis Caroll. Cu această ocazie, atelierul Pălărie de poveste este organizat pentru „piticii pricepuți” care vor să învețe despre un accesoriu des folosit în spectacolele de teatru: jobenul – pălăria cu formă cilindrică, dar să afle și detalii despre fantastica lume în care se aventurează Alice.

Această pălărie este una deosebită, fiind inspirată de cea pe care o poartă Pălărierul Nebun și va fi decupată folosind un tipar pregătit de coordonatorarea atelierului și va fi, apoi, decorată, de fiecare participant în parte, cu pene colorate, pietricele prețioase sau sclipici. 

 

***

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles