Dans Nomad  (Unfold Motion Timisoara)
18
oct
Dans Nomad (Unfold Motion Timisoara)
Fabrica de Ferestre MRK, Strada Topazului nr.2B, Baia Mare
18 octombrie 2023, Ora 19:00

Info eveniment

Dans Nomad (Unfold Motion)

Proiectul „Dans Nomad” dorește să contribuie la creșterea vizibilității dansului contemporan și formarea de public nou în comunităților unde această formă de artă nu este populară.
,,Ceea ce mi-am propus, încă de la început, prin acest proiect a fost adresarea către comunități care nu au în mod constant (sau deloc) acces la întâlnirea cu dansul contemporan, dar care s-ar putea bucura din plin de o reprezentație de dans acolo unde nu s-ar aștepta, în stradă. Dans Nomad aduce împreună, la fiecare ediție, artiști curajoși, puternici sau suficient de curioși și dispuși să se cunoască pe ei înșiși într-un mod care îi aduce mai aproape de oamenii pentru care se pregătesc/ învață să creeze. În Universitățile de artă nu înveți ce poți învăța într-o ediție de ”Dans Nomad”. Iar unul dintre lucrurile importante pe care le învățăm în ”Dans Nomad” este să ieșim din bula noastră și să ne deschidem către oameni (indiferent de experiența acestora cu diferite forme de expresie artistică), să comunicăm cu ei prin cuvinte, dar mai ales dincolo de ele.

Iar ceea ce contează în final este să reușim sub o formă sau alta să colorăm rutina spectatorilor”, spune Maria Beatrice Tudor – inițiatoarea programului Dans Nomad, coregrafă la Asociația Unfold Motion.
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.