Ricchi e Poveri
18
dec
Ricchi e Poveri
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
18 decembrie 2023, Ora 19:30

Info eveniment


CONCERT EXTRAPORDINAR

RICCHI E POVERI

 

 

Ricchi e Poveri, artiştii care au făcut istorie în muzica internațională cu super hituri precum „Sarà perché ti amo”, „Cosa Sei”, vin la Bucuresti pe 18 decembrie la Sala Palatului, ora 19.30

 

Ricchi e Poveri sunt activi pe scena muzicală încă din anii ’60 și au vândut, de-a lungul timpului, peste 20 de milioane de albume. „Sarà perché ti amo”, lansată în 1981, este una dintre cele mai cunoscute piese în lumea întreagă și a fost inclusă pe soundtrack-ul unor filme precum L'Effrontée (1985), Spike of Bensonhurst (1988), High Tension (2003) și Unmade Beds (2009). Angela Brambati și Angelo Sotgiu revin în România cu un super show pe 18 decembrie la Sala Palatului. 

Timp de 2 ore aceștia vor interpreta cele mai cunoscute piese cum ar fi : Sarà perché ti amo , Mamma Maria, Acapulco, Voulez-Vous Danser , Canzone D’amore și alte mari hituri alături de band-ul lor intr-un show 100% live.

“Am ajuns la 50 de ani de cariera nu prin noroc ci datorită publicului care a fost tot timpul alături de noi. In fata voastră ma înclin, voi ne-ați dat puterea necesară de a continua . Va așteptăm la Bucuresti pe 18 decembrie la Sala Palatului, sa ascultați și sa cântați alături de noi, muzica buna si de calitate a anilor 70 – 80!” transmite solistul Angelo Sotgiu fanilor din Romania.

Proiectul Ricchi e Poveri s-a născut în Italia anului 1967. Grupul, iniţial un cvartet polifonic numit Fama Medium din care făceau parte Franco Gatti, Angela Brambati, Angelo Sotgiu şi Marina Occhiena, a suferit schimbări de componență (Marina a plecat în 1981, iar Franco Gatti a părăsit şi el trupa în 2016).

“Sará perché ti amo”, piesa cu care Ricchi e Poveri au participat în 1981 la Festivalul din Sanremo, i-a făcut faimoși: a depăşit graniţele Italiei dominând topurile muzicale din Belgia, Franța, Austria, Germania și Spania. A bătut şi recordul de cel mai vândut single vândut al anului, cu peste 7 milioane de exemplare. 1985 este anul consacrării definitive, trupa câştigă Festivalul din Sanremo cu piesa “Se m’innamoro”. În cei 50 de ani de activitate muzicală au lansat 17 albume de studio, 15 compilaţii şi au vândut peste 20 de milioane de discuri. 

Biletele se găsesc la Sala Palatului, in reteaua magazinelor Carturesti si online pe entertix.ro si salapalatului.ro.

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.