Gala HEROES 8
16
oct
Gala HEROES 8
Circul Metropolitan Bucuresti , Aleea Circului 15, Bucuresti
16 octombrie 2023, Ora 20:00

Info eveniment


Heroes Fight League oraganizează o nouă gală de MMA spectaculoasă la Circul Metropolitan București. Cei mai cunoscuți luptători de MMA vor lupta în fața publicului în 10 meciuri de MMA Profesionist. Ion Grigore va lupta în revanșa mult așteptată cu Cosmin Bucătaru, poreclit ”Tyson din Dârza”. Acesta din urmă a fost descalificat în primul meci dintre cei doi după un episod inspirat parcă din cariera idolului său, Mike Tyson.
Un alt nume mare ce urcă în cușca HEROES la Circul Metropolitan din București, pe 16 octombrie, este Florin ”Mineru” Pîrtea, cel care dă piept cu Khabib de România, Iska Ismayilov. De asemenea, luptătorii cu cele mai rapide victorii, Damian Zaharia (12 secunde) și Robert Constantin (23 de secunde), se bat într-un meci extrem de așteptat.
Per total, peste 20 de sportivi vor lupta pe 16 octombrie, la Circul Metropolitan din București, cu începe de la ora 20:00. Mai multe informații despre lupte pe paginile de social media Heroes Fight League.
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles