We Love retro
4
nov
We Love retro
BT Arena , Strada Uzinei Electrice, Cluj Napoca
4 noiembrie 2023, Ora 20:00

Info eveniment

We Love Retro: Show-ul cu cea mai bună muzică a anilor `90 și 2000 revine la Cluj-Napoca, pe 4 noiembrie

Prețuri PROMOȚIONALE la primele 2.000 de biletePe 4 noiembrie 2023, cele mai iubite trupe ale anilor `90 și 2000 vor urca pe scena BT Arena din Cluj-Napoca pentru a șaptea ediție a We Love Retro, cel mai mare eveniment dedicat muzicii retro, din România. Primele 2.000 de bilete vor avea prețuri promoționale care pornesc de la 139 lei + taxă de ticketing. 


Majoritatea artiștilor urcă în premieră pe scena evenimentului: belgianul Danzel, cel al cărui single “Pump It Up!” a fost în top 10 în întreaga Europă în anii 2000, trupa olandeză 2 Brothers on the 4th floor sau Sonique, artista care a luat cu asalt topurile anilor 2000 cu piese precum It feels so good”, “Sky” sau “Alive” vor fi pentru prima dată la We Love Retro. Line-up-ul acestei ediții este completat de Real McCoy, germanii care ne-au încântat cu piese precum Another Night”, “Automatic Lover”, “Run Away” sau “Come and Get Your Love”, de 2 Unlimited


Muzica românească, în premieră la ediția 2023


Voltaj și Fly Project, trupe emblematice ale muzicii românești, vor fi pentru prima dată pe scena de la We Love Retro. Lor li se alătură Sweet Kiss, care promit un show memorabil pe versurile pieselor “Alin Alin” sau “ Floare Albă, Floare Neagră”, completați perfect de băieții ai căror ochi nu i-a uitat, cu siguranță, nimeni: L.A.


După o pauză forțată, impusă de pandemie, revenim cu cea mai mare petrecere retro din România. Culmea, aceeași pandemie ne-a readus apetitul pentru muzica românească, ne-a…redescoperit-o, dacă vreți. Așa că în line-up-ul de anul acesta regăsim formațiile noastre, care umpleau discotecile ”de pe vremuri”. Ne bucurăm să anunțăm că vor urca pentru prima dată pe scena We Love Retro Voltaj și Fly Project, două dintre cele mai importante trupe românești”, adaugă organizatorii.


Publicul va avea la dispoziție zone de food court & baruri în incinta BT Arena. Produsele comercializate în aceste zone NU sunt incluse în prețul biletului de intrare la eveniment.


Peste 60 de trupe au urcat, până acum, pe scena We Love Retro 


Prima ediție a We Love Retro a avut loc în anul 2014 și a fost un succes încă de la debut. Show-ul a fost pus în scenă la Cluj-Napoca, București și Craiova. De-a lungul anilor, la cea mai mare petrecere cu muzică retro din România au participat artiști extrem de îndrăgiți de publicul de toate vârstele, precum Bonnie Tyler, Dr. Alban, East 17 sau Coolio. BILETELE sunt disponibile pe www.weloveretro.ro și pe Entertix.ro, cu prețuri pornind de la 139 lei + taxă de ticketing pentru primele 2.000 de bilete. 


We Love Retro 2023 este programat să înceapă la ora 20.00. Accesul publicului se va face începând cu ora 19:00.Organizator: Spotlights

Partener media principal: Europa FM

Parteneri media: Cluj24, Cluj4Ever, Clujul Cultural, Cluj Today, Curierul de Cluj, Dispersie, I Like Cluj, Info Huedin, Media9, Radio Cluj, ȘtiriMed,TVR Cluj,  Via Cluj TV, Ziarul Clujean, Zile și Nopți


Partener instituțional: Primăria și Consiliul Local al Municipiului Cluj-Napoca, Visit Cluj

Parteneri: Iulius Mall Cluj-Napoca


Contact: 

Mail: office@weloveretro.ro 

Site: www.weloveretro.ro

Facebook: https://www.facebook.com/WeLoveRetroRomania 

Instagram: https://www.instagram.com/we_love_retro/ 

 
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.