Consiliere Astrologica
09.08.23
30.11.24
Consiliere Astrologica
Online,
9 aug 23 - 30 nov 24, Ora 15:10

Info eveniment

Dupa efectuarea platii, descarcati eticketul si urmati instructiunile de pe acesta pentru a intra in contact si pentru a obtine o programare cu Sanda Ionescu. Urmatoarea data libera pentru programare este dupa 10 octombrie. 

Harta astrologica este promisiunea sufletului nostru. Prin intermediul unei consilieri ne putem aduce aminte mai usor de promisiunile facute. Prin consiliere se ofera solutia  tuturor intrebarilor  la care nu gasim raspunsurile, iar prin metode astrologice concrete ne putem gasi calea spre menire, spre fericire, spre bucuria vietii. Pe langa consilierea astrologica, Sanda Ionescu ofera si metode spirituale si chei ce ne pot alchimiza, ce ne pot duce spre varianta noastra cea mai buna, cea mai eficienta. Calea spre fericire este un dar al sufletului nostru, iar astrologia este cheia ce deschide aceasta usa.

 

Consultatii astrologice: harta natala, tranzite planetare , revolutia solara , astrologie relationala, astrologie karmica, astrologie orara, consultatii astrologice pentru copii si adolescent.

 

Sanda Ionescu a urmat cursurile de astrologie in cadrul scolii „Helios”, astrologie natala previzionala, relationala, orara, elective, medicala, mundane, eclipse prenatale, vedica, karmica si astrologie stelara holografica. Este editor astrolog la revistele „Luxury”, „DC News”, „Click”. Colaboreaza cu Prima TV la emisiunile „Hai cu fetele” – Rubrica de astrologie, „Exclusiv VIP” cu Cristi Brancu și cu Antena 1 la „Neatza cu Razvan si Dani”. Este co-autor de carte Fresca supliciului unui martir al crezului templier intr-o biserica din Transilvania. Se ocupă de podcastul AstroAnima, pe teme astrologice si spirituale si este aromaterapeut si fitoterapeut certificate.

 

 

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles