EXIT FESTIVAL 2024
11-14
iul
EXIT FESTIVAL 2024
Petrovaradin Fortress, Beogradska, Petrovaradin 21131, Serbia, Novi Sad
11 - 14 iulie 2024

Info eveniment

Au trecut douăzeci de ani de când EXIT a fost declarat „Statul EXIT”, care în același timp reprezintă o țară metaforică cu pașapoartele și granițele sale sub forma zidurilor Cetății Petrovaradin. EXIT este și starea de spirit a sute de mii oameni, care pornesc într-un pelerinaj muzical la Novi Sad din Serbia, în fiecare iulie, din peste 120 de ţări din întreaga lume. În 2023, festivalul și-a depășit starea metaforică și a devenit un univers propriu în care oamenii simt libertate, iubire și apartenență.

În cei 23 de ani de existență, EXIT a devenit o casă pentru mulți, pe care continuă s-o viziteze, s-o iubească și s-o îndrăgească în fiecare an.

Continuăm în același ritm, în perioada 11-14 iulie 2024, la frumoasa Cetate Petrovaradin! Acesta este locul unde fiecare dintre noi aparține, unde muzica este totul, o adevărată starea de spirit EXIT cu vedetele muzicii internaționale și patru zile uimitoare în care libertatea ne ghidează spre cea mai bună variantă a noastră.

In prima zi de festival, joi, 11 iulie, cetatea Petrovaradin va fi deschisa de legenda culturii trap, Gucci Mane, de regele scenei electronice Carl Cox și Klangkuenstler, Rudim3ntal, Dub FX, Franky Wah, Henry Saiz, Sama’ Abdulhadi, Villagers Of Ionna Citty, Yotto, si multii altii.

Ziua de vineri, 12 iulie, va fi marcata de legendele absolute Black Eyed Peas, Chloe Caillet, Kobosil, Coroner, Joker Out, impreuna cu o multime de alti performeri din toate genurile muzicale.

Sambata, 13 iulie, scenele festivalului vor fi zguduite de John Newman, Maceo Plex, Kenya Grace, I Hate Models, Patrick Mason, The Exploited și Willy William.

Marele final al ediției EXIT de anul acesta, duminică 14 iulie îl va avea în prim plan pe legendarul chitarist Tom Morello, maestrul house-ului Black Coffee, Steve Angello, Bonobo, Sara Landry, Barry Can’t Swim, Ian Asher și mulți artiști internaționali și locali.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles