GOKCE
24
sep
GOKCE
Arena Nationala ( zona exterioara ), Acces din Strada Maior Coravu, Bucuresti
24 septembrie 2023, Ora 20:00

Info eveniment

Gökçe, în premieră în România, pe

24 septembrie 2023, la ASIA FEST

 

Cunoscuta cântăreață și compozitoare de origine turcă Gökçe Dinçer va concerta pentru prima dată în România pe 24 septembrie 2023, la Arena Națională din București (zona exterioară), în cadrul celei de-a X-a ediții a Festivalului Culturilor Asiatice, ASIA FEST (www.asiafest.eu).

Concertul are o componentă caritabilă, fiind organizat cu scopul strângerii de donații pentru victimele cutremurului din Turcia ce a avut loc în această primăvară.

 

Categorii bilete:

General acces:

Presale: 21 iulie – 11 august 2023: 100 lei

12 august- 24 septembrie 2023: 150 lei

VIP - Acces concert + Meet & Greet: 400 lei

Abordând genurile muzicale pop-rock și rock alternativ Gökçe a devenit cunoscută la nivel internațional în anul 2011, odată cu lansarea piesei „Tuttu Fırlattı”, un cover al cântecului țigănesc „Tutti Frutti Te Kelas”, cântec ce a devenit hitul numărul unu în Türkçe Top 20 , fiind totodată și singura piesă rock care a ajuns în fruntea acestui top. Cu acest single Gökçe a doborât și recordul de a avea cel mai vizionat videoclip muzical al unei cântăreațe de origine turcă de pe YouTube. În prezent, acesta numără peste 46 milioane de vizualizări.

 

Din anul 2007 până în 2012, Gökçe a lansat trei albume de studio:  Böğürtlenli Reçel, Beş Kuruş Yok și Kaktüs Çiçeği. Cântecul „Ne Yapardım?” de pe cel de-al treilea album a devenit unul dintre importante hituri ale carierei artistei.

 

O altă piesă iubită a artistei este Her Şey Bitmedi Bitemeza, care în 8 ani de la lansare, a ajuns deja la 91 milioane de vizualizări pe YouTube.

 

Ca urmare a succesului ei, Gökçe a fost distinsă cu premiul Best Female Newcomer,  la Premiile Golden Butterfly. În Azerbaidjan, a fost aleasă drept Cea mai bună cântăreață pop a anului la premiile First 2012. În același an, ea a devenit imaginea brandului Pınar Kido și cântecul ei „Tuttu Fırlattı” a fost folosit în toate reclamele companiei.

 

Discografie: 

    2007: Böğürtlenli Reçel

    2009: Beş Kuruş Yok

    2012: Kaktüs Çiçeği

    2014: Matruşka

    2017: Kırmızı Kurdele

 

Single-uri:

    2011: "Tuttu Fırlattı" (number-one on Türkçe Top 20)

    2015: "Tik Tak (Iko Iko)"

    2016: "Vazgeçmeseydin Keşke"

    2019: "Hep Beraber Deliriyoruz"

    2019: "Bu Kalp"

    2020: "Sittin Sene (Live)" (feat. Kamufle)

    2020: "Aksiyondayım"

    2021: "Eyvallah"

    2021: "Kader Utansın"

    2021: "Beşiktaş Marşı"

    2021: "Gel Çiçek Açalım"

    2021: "Hoşgeldin Canım"

    2022: "Hayat Sana Güzel"

Online / Social Media 

YouTube: https://bit.ly/3Q2kJUn

 

 

 

 

Trends & News
WHISKY FEST ROMANIA 2024
22-23
nov
WHISKY FEST ROMANIA 2024
Bucuresti
Caro
10 -14 ani - ATELIER  CREATIV PENTRU COPII - „Eroi si legende muzicale latine”
iunie
iulie
10 -14 ani - ATELIER CREATIV PENTRU COPII - „Eroi si legende muzicale latine”
Bucuresti
Casa Eliad
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Wonder Family Fest - Zile de Poveste!
2-4
aug
Wonder Family Fest - Zile de Poveste!
Feleacu, judetul Cluj
Wonderland Cluj Resort
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles