Romanian Pro Wrestling: WrestleFest 3
21
oct
Romanian Pro Wrestling: WrestleFest 3
Zazen, Strada Frasinului nr.41, Cluj-Napoca
21 octombrie 2023, Ora 19:00

Info eveniment

Romanian Pro Wrestling se întoarce la Cluj cu cea de-a treia ediție a galei de divertisment sportiv "WrestleFest"! 
WrestleFest 3: Retribution îi va aduce laolaltă pe câțiva dintre cei mai îndrăgiți și în vogă luptători de wrestling din toată Europa și America de Nord. 
Sâmbătă, 21 octombrie, vă invităm să îi susțineți pe wrestlerii favoriți la cel mai mare eveniment de acest gen din Transilvania, încărcat cu acțiune, intensitate și emoție.
Cu peste două ore de meciuri de wrestling în care se vor pune la bătaie centuri, se vor forma eroi, iar cei mai buni vor fi sărbătoriți, obiectivul nostru este să vă oferim un eveniment de nivel internațional destinat publicului de toate vârstele.
Activă pe scena evenimentelor de tipul sports-entertainment din 2016, Romanian Pro Wrestling a organizat primul show de wrestling în Transilvania, dar şi sesiuni de antrenament specializate la Cluj, sub tutela legendarului antrenor din WWE şi Ohio Valley Wrestling, Al Snow.
Participanții la eveniment îşi vor putea face poze și vor putea obține autografe din partea superstarurilor Romanian Pro Wrestling în pauzele evenimentului, fără costuri suplimentare.
Pentru a verifica line-up-ul actualizat al evenimentului, vă rugăm să urmăriți paginile Romanian Pro Wrestling de pe Facebook ( https://www.facebook.com/romanianprowrestling ) și Instagram ( instagram.com/romanianprowrestling )  
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles