In lumina obiectivului. Secretele unei sedinte foto de vis, cu Alexandru Ionesi
23
nov
In lumina obiectivului. Secretele unei sedinte foto de vis, cu Alexandru Ionesi
Lake View, Wonderland Cluj Resort, Feleacu, judetul Cluj
23 noiembrie 2023, Ora 09:00

Info eveniment

Acest workshop îți oferă o oportunitate unică de a învăța de la un expert în arta fotografică de evenimente - Alexandru Ionesi, care te va ajuta să descoperi tehnici avansate, trucuri și strategii esențiale pentru organizarea unei ședințe foto memorabile. 


Vor fi explorate următoarele aspecte cheie și tehnici practice:
-Compoziție: vei afla secretele unei compoziții reușite pentru crearea unor imagini echilibrate, atât în fotografiile de evenimente cât și în cele artistice realizate în cadrul sesiunilor foto.
-Contraste: vei învăța cum să utilizezi contrastul în imagini pentru a evidenția subiectele și a crea impact vizual.
-Cromatică: vei explora și înțelege mai multe despre puterea culorilor unei fotografii și modul în care aceasta transmite emoție.
-Alegerea echipamentelor: vom discuta despre echipamentele potrivite pentru diferite situații și modul în care le folosești eficient pe teren.
-Lumina: vei învăța cum să alegi și să utilizezi corect sursele de lumină pentru a obține rezultate de calitate în orice condiții.Indiferent dacă ești deja un fotograf experimentat în industrie sau dorești să-ți îmbunătățești abilitățile, acest workshop te va inspira cu siguranță și îți va oferi instrumentele necesare pentru a aduce magia în fiecare captură. Vei învața cum să-ți planifici și să-ți pregătești ședințele foto, cum să surprinzi momentele unice din cadrul unui eveniment și cum să transmiți emoție prin imagini.


Fii pregătit să împărtășești și să primești feedback constructiv într-un mediu prietenos și inspirațional, alături de alți profesioniști din domeniu.


Background speaker:


De-a lungul carierei sale, Alexandru și-a creat un portofoliu bogat într-o varietate de evenimente deosebite, de la nunți și petreceri private, până la concerte și expoziții. 


Având o pasiune imensă pentru fotografie, Alexandru a decis să împărtășească din cunoștințele și experiența sa prin organizarea de workshopuri și MasterClass-uri. Din anul 2005, el a inspirat și instruit peste 370 de cursanți, oferindu-le informații valoroase și sfaturi practice pentru a-și dezvolta abilitățile fotografice. Rezultatele nu au întârziat să apară, mulți dintre cursanții săi avansând rapid în carieră.


Cu o abordare autentică și atenție la detalii, Alexandru Ionesi reușește să creeze imagini memorabile și să surprindă emoțiile autentice din fiecare situație. Talentul său, îmbinat cu expertiza tehnică și pasiunea pentru arta fotografică îi conferă statutul de vorbitor și instructor remarcabil în domeniul fotografiei de evenimente.


Alătură-te comunității pasionaților de fotografie și experimentează un workshop captivant alături de unul dintre cei mai renumiți fotografi de eveniment din industrie!

 
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles