Construieste-ti brandul si comunica eficient evenimentul tau. Workshop sustinut de ADD PR & Events Agency
24
nov
Construieste-ti brandul si comunica eficient evenimentul tau. Workshop sustinut de ADD PR & Events Agency
Lake View, Wonderland Cluj Resort, Feleacu, judetul Cluj
24 noiembrie 2023, Ora 18:00

Info eveniment

Acest workshop intensiv este creat special pentru tine, organizatorul de evenimente pasionat și ambițios. Îți propunem o experiență captivantă în care vei descoperi secretele promovării și comunicării de succes a unui eveniment.


Vei învăța cum să construiești o strategie de promovare eficientă, cum să atragi și să captivezi publicul țintă și cum să-ți creezi un brand puternic în industria evenimentelor. Vom explora tehnici avansate de comunicare și relaționare cu media, astfel încât evenimentul tău să fie pe buzele tuturor.


De ce sunt atât de importante promovarea, comunicarea și PR-ul când organizezi un eveniment? Pentru că acestea sunt elementele cheie care aduc succesul și notorietatea pe care o dorești. Fie că este vorba despre un concert, o conferință, un festival sau o petrecere privată, felul în care îți promovezi evenimentul și cum comunici cu publicul face diferența între a avea o sală goală sau una plină de entuziaști.


Prin intermediul acestui workshop, vei avea ocazia să dobândești cunoștințe și abilități practice, să te inspiri din exemple de succes și să primești sfaturi direct de la experții din domeniu. Vei ieși din acest workshop pregătit să-ți promovezi afacerea și evenimentele într-un mod eficient, cu rezultate vizibile.


Așadar, hai să transformăm evenimentul tău într-un fenomen care va cuceri inimile și mințile publicului. Alătură-te nouă și lasă-ți creativitatea și abilitățile de comunicare să strălucească în lumina reflectoarelor.


Înscrie-te acum și pregătește-te să faci din evenimentul tău un adevărat fenomen!



Background AddPR:


Cu o echipă experimentată și o abordare strategică solidă, AddPR & Events a obținut rezultate remarcabile în domeniul PR-ului și al organizării de evenimente de-a lungul celor opt ani de activitate.


Prin intermediul proiectelor abordate, AddPR și-a concentrat constant eforturile în direcția consolidării imaginii de brand a clienților săi, ajutându-i să-și definească identitatea și să-și comunice mesajele într-un mod eficient și coerent. 


Chiar și în fața provocărilor pandemiei, a reușit să continue proiecte mari și importante. Un exemplu este inițiativa Copil Iubit la Bord, care își propune să crească nivelul de utilizare a scaunelor auto pentru copii. Pentru acest client a fost pusă în aplicare o strategie complexă de comunicare, care a inclus activări online și offline, crearea unei identități vizuale noi și traininguri pentru polițiștii rutieri, demonstrând practic riscurile neasigurării copiilor în mașini.


Un alt proiect abordat a fost reprezentat de o campanie unică, cea mai mare din România, pentru accesibilizarea pârtiilor de schi pentru persoanele cu dizabilități. Alături de Caiac SMile, echipa AddPR a parcurs țara în lung și-n lat, oferind momente memorabile pe pârtii și obținând o acoperire mediatică extinsă.


Pandemia nu a stat în calea AddPR nici în organizarea celei de-a cincea ediții a Bienalei de Arhitectură Transilvania, pe care echipa a transformat-o într-un eveniment hibrid, desfășurat atât online, cât și offline. Ca rezultat al acestei ediții, Cluj-Napoca va avea primul loc de joacă incluziv din România, destinat copiilor cu diferite tulburări și dizabilități.


Și acestea sunt doar câteva dintre multele proiecte…


La ADD PR & Events, găsești o echipă dedicată creării și gestionării unor evenimente memorabile, bazate pe valori precum profesionalismul, inovația și relațiile autentice. 

 
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.