Care-i treaba cu public speaking-ul? Tips & Tricks de la Bob Radulescu
23
nov
Care-i treaba cu public speaking-ul? Tips & Tricks de la Bob Radulescu
Lake View, Wonderland Cluj Resort, Feleacu, judetul Cluj
23 noiembrie 2023, Ora 15:30

Info eveniment

Un workshop adresat profesioniștilor din domeniul moderării de evenimente, dar și alte industrii care presupun vorbitul în public. Despre, emoții, frică, anxietate și exercițiu continuu pentru a le depăși. Uneori mai în glumă, deseori mai în serios.


Cu ce te va ajuta acest workshop? 


În primul rând îți va prezenta o serie de instrumente clare pe care le poți accesa atunci când te afli în contextul vorbitului în public și simți cum emoțiile și frica te învăluie, deși cu 5 minute mai devreme te declarai complet pregătit. Și nu doar atât, Bob Rădulescu are pregătite multe secrete pe care le-a adunat de-a lungul timpului, din ce a experimentat și simțit din plin pe pielea sa, iar acum e gata să le împărtășească cu voi.


Despre Bogdan Bob Rădulescu


Bogdan Bob Rădulescu este actor, antreprenor, lider civic și cetățean activ, mai ales în cauzele comunitare, ecologice și umanitare. Este un povestitor remarcabil, are o imaginație incredibilă și o creativitate debordantă. • Bob este un as al improvizației și un creator de istorii și personaje legendare: Haurențiu și Jancsi (”Războiul de 100 de ani”) sunt cele două avataruri ale sale faimoase în mediul online. • Este autor sau participant în mai multe proiecte artistice multimedia: Epic Show, Just Push Play, Mircea Bravo și un lider de opinie cu audiență uriașă în rețelele sociale. 

 
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.