Machiajul perfect exista. Cum sa imbini nevoile si dorintele pentru un machiaj perfect, cu Gabriela Popescu
23
nov
Machiajul perfect exista. Cum sa imbini nevoile si dorintele pentru un machiaj perfect, cu Gabriela Popescu
Sala Grande Vista, Wonderland Cluj Resort, Feleacu, judetul Cluj
23 noiembrie 2023, Ora 09:00

Info eveniment

În cadrul acestui workshop interactiv, Gabriela Popescu va împărtăși secretele și tehnicile sale profesionale pentru un machiaj de studio perfect. Vei avea oportunitatea de a învăța și exersa diverse tehnici și trucuri pentru a obține un machiaj impecabil, adaptat nevoilor și preferințelor clientei.


Vei afla mai multe despre importanța comunicării și înțelegerii nevoilor și dorințelor clientei pentru a realiza un machiaj care să îi evidențieze frumusețea și să-i reflecte personalitatea. De asemenea, vei explora importanța luminii și impactul acesteia asupra machiajului. Gabriela te va ghida în identificarea zonelor cheie pe care trebuie să le evidențiezi în funcție de evenimentul pentru care este realizat machiajul. De exemplu, un machiaj de mireasă necesită o atenție specială asupra iluminatului, astfel încât să strălucească în toate condițiile și să arate impecabil în fotografii.


Nu rata ocazia de a-ți îmbunătăți abilitățile profesionale și de a afla cele mai noi tendințe din domeniul machiajului de studio. 


Înscrie-te acum și fii pregătit să faci diferența în industria machiajului.Background speaker:


Gabriela Popescu este un make-up artist cu o vastă experiență în domeniu, activând în această industrie încă din 2009. De-a lungul anilor și-a construit un portofoliu impresionant, lucrând cu numeroase cliente și implicându-se în diverse campanii, shooting-uri și prezentări de modă.


De la o vârstă fragedă, Gabriela a manifestat o pasiune puternică pentru artă și pictură, fapt care a condus-o către un liceu de artă unde și-a dezvoltat abilitățile artistice. Această abilitate de a crea și de a picta s-a transpus ulterior în talentul său de a realiza machiaje unice și impresionante.


Cu trecerea timpului, Gabriela a devenit tot mai solicitată în domeniul machiajului pentru mirese, acumulând o experiență de peste 13 ani în domeniu. Acesta a reprezentat și un punct de cotitură în cariera sa, iar pasiunea și talentul au continuat să se dezvolte.


În 2014, Gabriela și-a deschis propriul studio de machiaj, ceea ce i-a oferit posibilitatea de a-și exprima creativitatea și de a se conecta direct cu clientele sale. A devenit, de asemenea, un trainer dedicat și pasionat, împărtășind cunoștințele și tehnicile sale prin cursuri de inițiere în arta machiajului, precum și prin sesiuni de perfecționare.


De-a lungul carierei sale Gabriela a avut bucuria de a vedea clienții săi dobândind încredere în propriile abilități prin participarea la cursurile sale de automachiaj. Această experiență îi aduce satisfacție și împlinire, știind că poate ajuta oamenii să-și pună în valoare frumusețea și să-și creeze propriile machiaje pentru momentele importante din viața lor.


Cu un background solid și o pasiune continuă pentru arta machiajului, Gabriela Popescu este un speaker inspirațional și un profesionist desăvârșit în domeniul său.Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles