Paul Plesa & Denis Stancsuy: Storytelling in your pocket. Workshop de fotografie si videografie cu telefonul mobil
23
nov
Paul Plesa & Denis Stancsuy: Storytelling in your pocket. Workshop de fotografie si videografie cu telefonul mobil
Lake View, Wonderland Cluj Resort, Feleacu, judetul Cluj
23 noiembrie 2023, Ora 18:00

Info eveniment

În cadrul acestui workshop vei avea oportunitatea să înveți bazele fotografiei și videografiei.
Vei afla care sunt cele mai importante elemente care te ajută să creezi o poveste prin cadrele pe care le faci și vom discuta despre lumina, perspectiva, unghiurile, colorizarea și programe de editare. Dar mai avem și multe secrete pe care noi le-am învățat de-a lungul timpului și abia așteptăm să le împărtășim cu tine.


Background speaker (Paul): 


În 2010 a început să creeze conținut cu un aparat de tip săpunieră și a fost impresionat de faptul că poate imortaliza orice moment într-o fotografie care să rămână pentru totdeauna. 


În 2014 a început să editeze videoclipuri pentru diverși DJ și a fost fascinat de multitudinea de emoții pe care poate să le ofere un videoclip legat de un background sonor. 


În câțiva ani a ajuns să filmeze la primul său festival, iar mai apoi a plecat să filmeze la festivalurile din Belgia și Croația, să creeze materiale vizuale pentru o agenție din Irlanda și să se implice în numeroase proiecte din locații superbe, de prin toată Europa. În plus, a făcut parte și din echipa oficială a festivalului UNTOLD. 


A fost plecat în turnee cu diverși artiști, ajungând astfel să-și creeze propria echipă - Pleșa Films Crew. Mai apoi a început să câștige din ce în ce mai multă notorietate în piață, fiind tot mai des întrebat de fotografi și videografi la început de drum cum a reușit - așa a apărut și ideea de  workshop-uri unu la unu despre cum își pot dezvolta fotografii/videografii brandul personal. 


A creat și merch-ul Pleșa Films cu hanorace, șepci, căni, etc. 


Mai mult, împreună cu o regizoare din Los Angeles a lucrat la primul său documentar, dar și la partea de aerial view pentru filmul Pup-o mă!


Pe viitor, Paul își dorește să-și intensifice activitatea în zona de film. 


La momentul de față se bucură de o paletă largă de proiecte realizate de el, un al doilea documentar și diverse concepte video create în Milano, Venezzia, Londra și România (Transilvania).

Proiecte în desfășurare:
          -Wintertour RO - festival de iarna
          -Fplus - momente de absolvire
          -Club NOA - nightlife
          -Pleșa Films Weddings - videografie cinematica de nunta

Background speaker (Denis): 


A început să facă fotografii în 2008, cu un telefon cu clapetă LG și în același timp să-și editeze fotografiile în photoshop. 


Este fascinat de emoțiile și poveștile pe care le poți transmite print-o simplă fotografie bine facută, iar asta l-a motivat să învețe și mai multe despre modalitățile prin care poate să le transmită. În paralel scria și un blog, iar fotografia era o completare a cuvintelor pe care le înșiruia. 


O perioada bună de timp s-a axat pe tehnica photomanipulation. Combina zeci de imagini in photoshop pentru a crea lanscape-uri fantastice și afișe pentru spectacole de teatru. 


Din 2011 a început să câștige și primii bani din fotografie: potrait shootings, evenimente mici. În plus, a petrecut doi ani pe vapoare de croazieră în Bahamas și Caraibe unde a fotografiat aproape toate stilurile de fotografie de eveniment (club, portret, weddings, dinner party, beach party, beach wedding). Tot acolo a avut și primele contacte cu învățarea altor oameni prin organizarea a două workshopuri săptămânale timp de 4 luni: Intro to basic digital photography și GoPro seminar, unde învăța oamenii să folosească noul gopro hero4


După ce a revenit în România, a continuat munca la studioul foto Fplus ca și colaborator pe partea de fotografie de absolvenți și a început să intre mai intensiv pe piața de nunți din 2017. 


În 2021 a avut prima tentativă de a lansa propriul proiect - Eyemazing (fotografii ale irisului uman), iar la sfârșitul anului 2022 a reușit să concretizeze acest proiect, lansându-l sub forma pe care o putem vedea în prezent: www.eyemazing.ro


În momentul de față este implicat activ în 4 proiecte distincte:
          -Wintertour - fotograf pentru toate evenimentele de pe pârtii ale echipei Wintertour (ianuarie-martie)
          -Fplus / Evident - fotografie de absolvire pentru clasele a 8a, si 12a și facultăți
          -Eyemazing - fotografii ale irisului uman
          -Starkovsky - wedding photography (menit să se transforme în destination wedding photography)

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles