Zoltan Veres: Cum depasesti situatiile dificile cu furnizorii si clientii, folosind inteligenta emotionala?
23
nov
Zoltan Veres: Cum depasesti situatiile dificile cu furnizorii si clientii, folosind inteligenta emotionala?
Sala Grande Vista, Wonderland Cluj Resort, Feleacu, judetul Cluj
23 noiembrie 2023, Ora 15:30

Info eveniment

Ești pregătit să îți dezvolți abilitățile de gestionare a conflictelor și să înveți cum să folosești inteligența emoțională în relațiile profesionale? Atunci acest workshop este perfect pentru tine!

Workshop-ul va aborda următoarele aspecte esențiale:

Cum să gestionezi clienții dificili - vei învăța principiile cheie ale inteligenței emoționale și strategiile eficiente pentru a gestiona conflictele în relația cu clienții.

Cum să gestionezi neînțelegerile cu furnizorii - vei descoperi metode practice pentru a comunica eficient cu furnizorii, astfel încât să primești ceea ce ai cerut și să rezolvi neînțelegerile într-un mod constructiv.

Cum să gestionezi neînțelegerile cu clienții - vei învăța cum să menții un nivel înalt de satisfacție a clienților, chiar și atunci când lucrurile nu se desfășoară conform planului sau promisiunilor.

Prin participarea la acest workshop, vei dobândi instrumentele necesare pentru a transforma situațiile tensionate în oportunități de creștere și colaborare. Vei înțelege importanța unei abordări inteligente emoțional în gestionarea conflictelor și vei putea aplica aceste principii în mediul tău profesional. 

Succesul tău în gestionarea conflictelor este doar la un pas distanță - înscrie-te acum!


Background speaker:


Zoltan Veres


Expert în dezvoltarea inteligenței emoționale, certificat în sistemul SixSeconds și prezent pe piața de dezvoltare personală din România din anul 2015. A ajuns lider de piata prin peste 1000 de evenimente online și în sală, cursuri,

traininguri, workshop-uri și prezentări dedicate promovării și dezvoltării inteligenței emoționale.


A creat singurul program din România care te ajută să devii propriul terapeut și coach prin dezvoltarea inteligenței emoționale, metodologia din program fiind practicată de peste 2500 de cursanți. Îi învață pe oameni să înțeleagă mai bine „matematica” emoțiilor și modul în care inteligența emoțională îi ajută să fie mai performanți, să construiască relații mai bune, să se înțeleagă și să se transforme mult mai ușor și mai eficient. Este cel mai popular autor de cursuri pe platforma Upriserz si mentor pentru antreprenorii din cadrul bizz.club Romania.


Anul acesta a publicat cartea CAPCANELE AUTOSABOTĂRII, ce conține un sistem de analiză, evaluare și abordare de sine stătător, care te poate ajuta să elimini autosabotarea din viața ta.

 
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles