Gala Folk “Om bun” 2023
12
oct
Gala Folk “Om bun” 2023
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
12 octombrie 2023, Ora 19:00

Info eveniment

 

Spectacol Extraordinar

Gala Folk “Om bun” 2023

                                   Sala Palatului, 12 octombrie, ora 19:00                                                                

 

Gala Folk “Om bun” 2023, cel mai important eveniment folk al anului, are loc joi 12 octombrie, ora 19:00, la Sala Palatului.

Cu o traditie de 12 ani, Gala Folk “Om bun” reunește si in acest an, într-un spectacol de excepție personalități marcante ale vieții artistice românești, artiști care au făcut istorie în industria muzicală: Mircea Vintila, Emeric Imre, Dinu Olarasu, Zoia Alecu, Maria Gheorghiu, Mgda Puscas, Walter Ghicolescu, Radu Gheorghe, Cosmin Vaman si Daniel Iancu. Spectacolul va fi prezentat de Dana Panduru iar regia artistica este semnata de catre omul de televiziune Cosmin Man.

Muzica folk este pentru români una de suflet, deoarece îmbină armonios vocile puternice, poezia, mesajul și linia melodică. Publicul de toate vârstele se regăsește cu ușurință în muzica folk și participă cu totul la spectacol, ceea ce face concertele speciale, fiind concerte de stare. Ultimul spectacolul tinut in 2023 la Sala Palatului, a fost sold-out și atât publicul, cât și criticii l-au considerat “fabulos”.

Joi, 12 octombrie, la Sala Palatului va avea loc un spectacol mult asteptat Gala Folk “Om bun” 2023, care marcheaza 13 ani de Folk Bun, un eveniment de cea mai înaltă ținută artistică, care reunește adevărate legende ale muzicii românești!

 

Informatii : 0747 057 222, 0722 408 143

                                                                

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.