Concert Mirabela Dauer & Sonia Mosca
22
sep
Concert Mirabela Dauer & Sonia Mosca
Restaurant Rodizio, Str. Nordului, Cartier Borhanci, Cluj-Napoca
22 septembrie 2023, Ora 18:00

Info eveniment

Concert Mirabela Dauer & Sonia Mosca

Festival Bar Rodizio Cluj

22 Septembrie 2023

Ora 18,00

Restaurant Rodizio

Str Nordului FN

Cluj-Napoca

Va asteptam la o noua seara in cadrul Festivalului Bar Rodizio Cluj .

De data aceasta am pregatit pentru voi un spectacol unic, pentru prima data impreuna Mirabela Dauer – doamna muzicii romanesti si Sonia Mosca – o voce magica.

Mirabela Dauer, cu piesa “Te-aștept să vii”, dar și cu alte melodii din repertoriul autohton care te vor purta nostalgic înapoi în timp.  Alături de Corina Chiriac și Angela Similea, Mirabela Dauer a fost una din cele mai des întâlnite și iubite prezențe pe scena muzicală și de divertisment TV din anii ‘70-’80. Fiind recunoscută în continuare ca un  personaj iconic al spațiului mediatic românesc, ea continuă să-și încânte fanii chiar și după tot acest timp. Piesele ei au ramasa in istoria muzicii romanesti fiind cantate de toate generatiile.

Prezenta sa la Electric Castel a fost confirmarea ca si cei tineri o indragesc si asculta muzica sa.

Sonia Mosca revine în fața fanilor ei clujeni după impresionanta prestație din cadrul show-ului de televiziune X-Factor.

- finalista ediției X-Factor 2020, din echipa Deliei, a cucerit jurații și publicul de la primele acorduri. Pe parcursul sezonului cu numărul 9 al show-ului X-Factor, a avut o serie de momente impresionante. Sonia Mosca s-a născut la Castellammare di Stabia (NA) Italia și a făcut primii pași „muzicali” la vârsta de 3 ani datorită părinților, aceștia fiind și ei muzicieni. Whitney Houston și Stevie Wonder au devenit pentru ea principală referință artistică, dovadă în acest sens sunt înregistrările unor piese precum: „My Heart will go on” și „I will always love you”, înregistrate în studioul tatălui la numai 4 ani. La vârsta de 7 ani a început să studieze pianul clasic și mai târziu actorie și dicție.

În același timp, a început să-și împrumute vocea de corist în mai multe producții de discuri, la doar 11 ani începe să susțină concerte live, iar la 16 ani devine cântăreață în trupa tatălui ei toboșar, în locul mamei sale și își începe astfel călătoria artistică personală pe marile scene. În concertele live, Sonia transmite publicului o stare aparte. Este prezentă pe marile scene din Europa, cucerind audiența din Manchester, Liverpool, Sofia, New York și Long Island, iar acum va urca din nou pe scena din Cluj-Napoca.

Parcursul artistic al  Soniei Mosca este în plină ascensiune, în Italia fiind deja extrem de populară, mai ales dupa turneul alaturi de Renato Zero.

Eveniment organizat de MiraDue

Informații suplimentare: Mira Due 0757643978

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.