Enter Shikari
9
nov
Enter Shikari
Arenele Romane, Strada Cutitul de Argint nr. 26, Bucuresti
9 noiembrie 2023, Ora 20:00

Info eveniment

 

De când s-au format în 2003 la școala din orașul natal St Albans, Marea Britanie, Enter Shikari a lansat până acum șapte albume de studio: Take to the skies (2007), Common dreads (2009), A flash flood of color (2012), The Mindsweep (2015), The Spark (2017), Nothing is true & Everything is possible (2020), iar cel mai recent, A kiss for the whole world care a fost lansat vineri, 21 aprilie 2023.

 

Cu toate cele șase albume a debutat în UK Album Chart ocupând locul 5 pentru câteva zile, iar cu  A Flash Flood Of Color pe locul 1, preț de câteva zile.

Nothing Is True & Everything Is Possible este albumul cu care trupa a ocupat cea mai bună poziție în topurile britanice de până acum, ajungând pe locul 2 în Official UK Album Chart.

 

Enter Shikari a primit mai multe premii și s-a clasat în fruntea multor sondaje ale cititorilor de reviste, primind nominalizări ca „Cea mai bună trupă live”, precum și o multitudine de premii: „Cel mai bun artist din Regatul Unit” și „Cel mai bun album”, de la reviste precum Kerrang!, Rock Sound, Heavy Music Awards și NME.

 

În vara anului 2020, trupa a anunțat un parteneriat/sponsorizare pentru tricoul echipei locale de fotbal St Albans City FC.

 

Solistul / compozitorul / producătorul Rou Reynolds a publicat patru cărți cu Faber Music, cea mai recentă (și cea mai ambițioasă) fiind „A Treatise On Possibility” în vara anului 2021.

 

Enter Shikari a susținut in jur de 3000 de spectacole live pe tot globul, inclusiv trei turnee principale de stadion în Marea Britanie, concerte de stadion în Marea Britanie/Europa în deschiderea The Prodigy, Linking Park și 30 Seconds To Mars și în numeroase festivaluri.

Ultimul turneu „corespunzător” al trupei în Marea Britanie (decembrie 2021) a fost sold out, inclusiv al patrulea spectacol principal al trupei la Alexandra Palace din Londra, cu o capacitate de 10.000 de persoane.

 

2023 a început  cu Enter Shikari lansând single-ul „(pls) set me on fire” în luna ianuarie, însoțind si anuntul pentru un nou album, ceea ce a devenit cunoscut sub numele de Residency Tour, care a avut loc în cinci orașe britanice într-o singura săptămână, tur ce a durat timp de trei luni.

 

Pe 21 aprilie 2023, Enter Shikari a lansat al șaptelea album de studio, „A Kiss for The Whole World”.

 

Enter Shikari înseamnă:

Rou Reynolds - voce / electronic

Rory Clewlow - chitară / voce

Chris Batten - bas / voce

Rob Rolfe - tobe / voce

Trends & News
Stiu romanii sa colinde - Georgiana Lobont si invitati speciali
19
dec
Stiu romanii sa colinde - Georgiana Lobont si invitati speciali
Bucuresti
Sala Palatului
PIAF THE SHOW - NATHALIE LERMITTE
3
mar
PIAF THE SHOW - NATHALIE LERMITTE
Bucuresti
Sala Palatului
NOUA PREMIERA  ALTFEL…romanta  - TUDOR GHEORGHE
21
dec
NOUA PREMIERA ALTFEL…romanta - TUDOR GHEORGHE
Bucuresti
Sala Palatului
STEFAN BANICA - CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN
8-10
Dec
STEFAN BANICA - CONCERT EXTRAORDINAR DE CRACIUN
Bucuresti
Sala Palatului
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles