Transylvania Open WTA 250 - Ziua 3
18
oct
Transylvania Open WTA 250 - Ziua 3
BT Arena, Strada Uzinei Electrice, Cluj Napoca
18 octombrie 2023, Ora 12:00

Info eveniment

Transylvania Open WTA 250, cel mai bun turneu WTA250 al anului trecutse desfășoară în perioada 14-22 octombrie 2023, la BTarena, Cluj-Napoca.

Pentru turneu sunt disponibile bilete de o zi care oferă acces la toate meciurile din ziua respectivă, de la ambele terenuri de joc, dar și abonamente pentru întreaga perioadă, 16-22 octombrie. 

În perioada Early Bird, se pot achiziționa doar bilete, la cel mai bun preț posibil pentru această ediție, nu și abonamente.

Cele 100 de abonamente, care vor fi disponibile pentru aceasta ediție, vor fi puse în vânzare in luna septembrie, după încheierea etapei Early Bird.
 

Pentru zilele de calificări, 14-15 octombrie, publicul are acces gratuit, dar este necesară emiterea unui ticket cu valoare zero și rezervarea locului pe site-ul partenerului de ticketing, entertix.ro.

Rezervarea pentru zilele de calificări va fi disponibilă online din septembrie și la fața locului, în timpul evenimentului, în limita locurilor disponibile.

Biletele la turneu sunt disponibile exclusiv pe entertix.ro și nu ne asumăm responsabilitatea pentru biletele cumpărate de pe alte platforme de ticketing (ex. viagogo).

Biletele puse în vânzare pentru terenul CENTRAL oferă acces și la TERENUL 2, în limita locurilor disponibile.

Menționăm că pentru terenul CENTRAL biletele vor avea amplasare clară folosind identificatorii specifici sălii: sector, rând și loc.

Această regulă nu se mai aplică pentru TERENUL 2, unde plătitorii de bilet vor avea acces liber.

Biletele sunt puse în vânzare pe zile, nu pe meciuri. Amânarea sau continuarea unui meci în ziua următoare nu permite accesul în baza biletului din ziua anterioară.

Biletele achiziționate sunt nerambursabile.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.