Concert Caritabil - Pentru Spitalul Copiilor Ploiesti
16
iun
Concert Caritabil - Pentru Spitalul Copiilor Ploiesti
Stadion Ilie Oana Ploiesti, Stadionul Ilie Oana, Strada Stadionului 26, Ploiesti, Ploiesti
16 iunie 2023, Ora 18:00

Info eveniment

Super concert caritabil la Ploiești pentru un nou centru de primiri urgențe și triaj la Spitalul Copiilor!

 

Vineri, 16 iunie, pe stadionul Ilie Oană, va avea loc un super-concert caritabil pentru Spitalul Copiilor din Ploiești. Vor urca pe scenă TAXI, VUNK, Scoala de Dans Vogue, DIRECȚIA 5, RALUKA, NICO și ELENA GHEORGHE, iar evenimentul va fi prezentat de către Mihai Morar, Daniel Buzdugan și DJ TAZZ.  Cheltuielile de organizare vor fi suportate de către MRS Residence, iar fondurile strânse din vânzarea biletelor la concert vor fi folosite pentru construcția și dotarea unui nou centru de primiri urgențe și triaj la Spitalul Copiilor din Ploiești. Fundația Metropolis, prin programul „ Spitale Publice din Bani Privati” va dubla suma strânsă în urma concertului.

 

Spitalul copiilor din Ploiești are nevoie de un nou centru de primiri urgențe și triaj. Actualul spațiu, un hol lat de doi metri, este subdimensionat și nu corespunde necesităților actuale, în condițiile în care aici ajung peste 40.000 de copii anual, din Prahova și județele limitrofe. 

 

 

Așadar, cumpărând un bilet la super concertul caritabil din 16 iunie, al cărui preț este unul accesibil (între 10 și 50 de lei) poți contribui la sănătatea copiilor noștri.

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles