Concert Alina Manole – Lucruri simple
18
nov
Concert Alina Manole – Lucruri simple
Cotton Club, Cluj-Napoca
18 noiembrie 2018, Ora 20:00

Info eveniment

Planetele s-au aliniat frumos și, după lansarea de primăvară, în București, a celui mai nou album al ei, Alina Manole pleacă într-o călătorie de suflet cu ”Lucruri simple”! O serie de 4 întâlniri de tip muzică și storytelling va avea loc în perioada 16-19 noiembrie 2018 în Sibiu, Bistrița, Cluj-Napoca și Brașov!

          Clujenii știu muzica live a Alinei Manole de mulți ani, în formule diverse.  Prin urmare, fiecare lunatic, ”păcătos”, romantic sau cinic este așteptat, pe 18 noiembrie 2018, la ora 20:00, pentru o seară de muzică ”Altfel” în Cotton Club. Și, pentru că Alina pleacă singură la drum, se anunță un concert cu povești, nu doar cu acorduri. Să ne pregătim așadar și de adevăruri legate de ce se întâmplă în spatele scenei, ale muzicii, ale albumelor, adevăruri despre istoria unor cântece sau amintiri magic-muzicale.

          Albumul ”Lucruri simple” va fi disponibil la un preț special, căci în calitate de producător, Alina Manole poate decide și ce cadouri să facă publicului plătitor de bilet! :)

          Numărul de locuri este limitat, așadar grăbiți-vă să cumpărați on-line biletele! După ce le achiziționați, vă rugăm să sunați la Cotton Club și să rezervați loc /masă la numărul de telefon 0747 268 866  (după ora 12:00). Nu rezervați locuri fără a avea bilet!

https://www.youtube.com/watch?v=OPZxnw2WWL0

Mai multe detalii pe facebook.com/AlinaManoleOficial

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles