PIAF THE SHOW - NATHALIE LERMITTE
3
mar
PIAF THE SHOW - NATHALIE LERMITTE
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
3 martie 2024, Ora 19:00

Info eveniment

 

PIAF! The Show reprogramat pe 3 martie. Biletele rămân valabile.

 

PIAF! The Show, inițial programat să aibă loc pe 3 octombrie, a fost reprogramat pe 3 martie. Locația rămâne neschimbată, iar biletele deja achiziționate rămân valabile și pot fi folosite pentru acces în noua dată.

Spectacolul care a electrizat Broadway-ul, în interpretarea extraordinarei Nathalie Lermitte, va avea loc la Sala Palatului.

Considerat cel mai mare succes francofon din lume, spectacolul PIAF! The Show a avut mai mult de 400 de reprezentații în peste 50 de țări, depășind vânzări de peste un milion de bilete.

Conceput și regizat de Gil Marsala, PIAF! The Show este unanim considerat de apropiații lui Edith Piaf cel mai frumos tribut adus vreodată carierei cântăreței și s-a jucat cu casa închisă pe scenele celebrelor teatre din lume, precum Carnegie Hall din New York sau Olympia din Paris.

În PIAF! The Show Nathalie Lermitte poartă spectatorul prin cariera și emoționanta viață ale „Micutei Privighetori” – „la Môme Piaf” – cu celebrele cântece "La Vie en rose", "Non, je ne regrette rien" sau „Milord”, într-o scenografie originală și proiecții în premieră ale unor imagini cu Edith Piaf nepublicate până în prezent.

NATHALIE LERMITTE

PIAF! The Show a atins succesul mondial cu ajutorul inegalabilei Nathalie Lermiite, una dintre cele mai apreciate artiste ale Franței.

Nathalie Lermitte s-a născut într-o familie de muzicieni și a început să cânte încă de la vârsta de șase ani în trupa tatălui ei, iar la optsprezece ani a lansat primul album «Tu es tout ce que j’aime», două extrase pe single vânzând peste 400.000 de copii. Melodia omonimă a fost remarcată de posturile de radio franțuzești, care au început să o difuzeze frecvent, lansând astfel cariera națională a artistei. Cântareața și-a continuat cariera înregistrand numeroase coloane sonore pentru seriale de televiziune și animații, iar 1989 a marcat începuturile artistei în teatrul muzical, fiind abordată să joace în spectacolul „Starmania” timp de trei ani pe scena teatrului Marigny din Paris, iar apoi într-un turneu internațional încheiat în Moscova și Sankt Petersburg. Cariera artistei a continuat cu o serie de musical-uri în care, de cele mai multe ori, a jucat rolul lui Edith Piaf, culminând cu PIAF! The Show, considerat cel mai mare omagiu adus lui Piaf:

Pentru că este o mare cântăreață și o mare actriță, nu o imită pe Piaf... Ci este Piaf pe scenă! (Alain Delon)

Cel mai frumos omagiu adus carierei lui Edith Piaf vreodată (Charles Aznavour)

 

Nathalie Lermitte: Lumea îi spune Piaf... (Le Parisien)

Eveniment Facebook: https://www.facebook.com/events/903910917551238/

https://www.facebook.com/piaftheshow

https://www.instagram.com/piaftheshow/

 

***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfăușurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic, precum și a siteurilor și paginilor de social media ale platformelor de ticketing partenere (iaBilet.ro si Entertix.ro), înainte de participarea la eveniment.

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles