MARTISOR,  SARUTA-MA BADE, BADISOR  - EDITIA A II-A
29
mar
MARTISOR, SARUTA-MA BADE, BADISOR - EDITIA A II-A
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
29 martie 2023, Ora 19:00

Info eveniment

MĂRȚIȘOR,  SĂRUTĂ-MĂ BADE, BĂDIȘOR„  - EDIȚIA A II-A
- SPECTACOL EXTRAORDINAR DE FOLCLOR-
29 MARTIE 2023, ORA 19.00
CASA DE CULTURĂ A STUDENȚILOR „DUMITRU FĂRCAȘ” CLUJ-NAPOCA
SALA DE SPECTACOLE ”LAURENȚIU HODOROG”
 
 
În perioada în care sărbătorim începutul primăverii, renașterea, tinerețea și în luna în care numele pe care îl purtăm cu mândrie își are originile, vă invităm să vă bucurați de frumoasele cântece ale folclorului românesc interpretate de cei mai îndrăgiți artiști din Transilvania și Maramureș: Vlăduța Lupău, Marius Ciprian Pop, Oana Bozga-Pintea, Suzana și Daciana Vlad, alături de jocuri populare, tablouri coregrafice, suite instrumentale și recitaluri folclorice ale Ansamblului Folcloric Studențesc Mărțișorul.
Generația actuală a Mărțișorului împreună cu grupa de jocuri populare pentru copii denumită ”Bobocii Mărțișorului” pregătesc un spectacol extraordinar, reprezentativ, presărat cu obiceiuri și tradiții din vatra satului, alese din repertoriul consacrat al ansamblului.
În spectacol, vor fi prezenți și tinerii interpreți ai ansamblului: Andra Cocian, Roxana Maria Pop, Ștefan Suciu, Maria Suciu, Ruxandra Rațiu.  Acompaniamentul muzical va fi asigurat de Orchestra Ansamblului Folcloric Studențesc Mărțișorul, dirijori Dorel Rohian și Tudor Căucean. Regia artistică este realizată de Ioan Cocian, iar evenimentul se află sub coordonarea Directorului Casei de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca, Flavius Milășan.
Spectacolul promite un regal folcloric care va purta publicul prin tot ceea ce are mai minunat Ansamblul Folcloric Studențesc Mărțișorul, ajuns la 66 ani de activitate.
Organizatori: Casa de Cultură a Studenților „Dumitru Fărcaș” Cluj-Napoca - instituție de cultură aflată în subordinea Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Asociația Ansamblul Folcloric Mărțișorul.
Prezentatori: Alexandru Costin și Dan Hedeșiu
Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles