Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Ziua Teatrului de Papusi. Papusa de mana
29
mar
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” – Ziua Teatrului de Papusi. Papusa de mana
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
29 martie 2023, Ora 18:00

Info eveniment

pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți” – Ziua Teatrului de Păpuşi. Păpușa de mână

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

Piticii pricepuți vor putea învăța luna aceasta cum să creeze singuri o păpușă de mână. Din materiale pe care le poți găsi și acasă, transformate cu ajutorul imaginației și îndrumarea Claudiei, participanții la atelier vor putea folosi păpușa de mână pentru a crea povești inedite, precum o fac actorii mânuitori în spectacolele de teatru pentru copii.

Un alt motiv de bucurie în luna martie este celebrarea Zilei Mondiale a Teatrului de Păpuşi (21 martie) și, ca în fiecare an, Teatrul GONG Sibiu sărbătorește cu evenimente speciale, precum ateliere de creație ce aduc în centrul atenției marionetele și alte tipuri de păpuși.

 

***  

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles