Jocul de-a vacanta
31
mar
Jocul de-a vacanta
TNRS – Sala Mare, Bd-ul Corneliu Coposu, nr. 2, Sibiu
31 martie 2023, Ora 19:00

Info eveniment

Desfășurarea spectacolelor este permisă conform reglementărilor legale în vigoare cu participarea publicului până la 50% din capacitatea maximă a sălii și doar pentru:

• persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare,

• persoanele care prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 72 de ore sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 nu mai vechi de 48 de ore,

• persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2.

Persoanele care participă la spectacole sunt obligate să facă dovada acestor situații prin intermediul certificatelor digitale ale Uniunii Europene privind COVID-19, în conformitate cu prevederile Ordonanței de urgență a Guvernului nr. 68/2021 privind adoptarea unor măsuri pentru punerea în aplicare a cadrului european pentru eliberarea, verificarea și acceptarea certificatului digital COVID-19 al Uniunii Europene. Certificatul verde va fi însoțit de un act de identitate. Obligația de a prezenta rezultatul negativ al unui test pentru infecția cu virusul SARS-CoV-2 se aplică în cazul persoanelor cu vârsta mai mare de 12 ani.
Jocul de-a Vacanța


Spectacol recomandat celor cu vârsta peste 16 ani

 

REGIE: Florin Coșuleț

ASISTENȚI REGIE: Codruța Vasiu și Vlad Robaș

SCENOGRAFIA: Alin Gavrilă 

ASISTENT PROIECT: Flavia Pătrăşcoiu

COORDONATOR PROIECT: Sabina Oltean 

MANAGER PROIECT: Luminița Bîrsan

DISTRIBUŢIE: Ștefan- Andrei Drăgan, Maior- Bogdan Craiovan, Bogoiu- Cristian Iordan, Corina- Andrada Oltean/Andreea Todinca, Madame Vintilă- Andrada Oltean/Andreea Todinca, Agnes- Ana Toda, Jeff- Cătălin Haiducescu.

Regie tehnică: Nicolae Văcariu 

Sunet: Cătălin Scheau 

Lumini: Dorin Părău

Credit foto: Carol Hruby 

 

Jocul de-a vacanța realizat de către studenții Universității „Lucian Blaga” Sibiu (Departamentul de Artă Teatrală, specializarea Actorie), este un spectacol care încă din titlu ne sugerează ideea de joc. Pentru un actor, jocul reprezintă acțiunea de a interpreta, iar pentru noi, „oamenii de rând”, o activitate distractivă. Această producție artistică îmbină ambele concepte. 

Personajele acestui spectacol sunt niște oameni obișnuiți, dominați de banalul unei existențe marcate de rutină. Ceea ce îi scoate pe aceștia din rutină este însăși vacanța, deoarece, prin intermediul acesteia personajele se redescoperă. Pe toată această perioadă de relaxare, vor uita de cotidian și intră într-un joc în care viața este reprezentată de copilărie, este plină de zâmbete, de costumații hilare și de neuitatele iubiri de-o vară.

Trends & News
TANDRETURI PENTRU FEMEI CU CEI PATRU CORIFEI ALIFANTIS, ANDRIES, BANICIU, VINTILA
27
mar
TANDRETURI PENTRU FEMEI CU CEI PATRU CORIFEI ALIFANTIS, ANDRIES, BANICIU, VINTILA
Bucuresti
Sala Palatului
Theatre Russian Ballet - Sankt Petersburg - Spargatorul de Nuci
9
sep
Theatre Russian Ballet - Sankt Petersburg - Spargatorul de Nuci
Cluj Napoca
Casa de Cultura a Studentilor
Surorile Osoianu&Lupii lui Calancea
19
mai
Surorile Osoianu&Lupii lui Calancea
Bucuresti
Arenele Romane
MICHAEL MAYO @ Masters of Jazz
24
apr
MICHAEL MAYO @ Masters of Jazz
Bucuresti
Sala Rapsodia
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles