“ROMANTICO” - Jonathan Cilia Faro si Veronica Liberati
26
mar
“ROMANTICO” - Jonathan Cilia Faro si Veronica Liberati
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
26 martie 2023, Ora 20:00

Info eveniment

Marcel Pavel in deschiderea concertului Romantico de la Cluj-NapocaCine să fie mai potrivit să cânte în deschiderea concertului ROMANTICO, de la Cluj-Napoca, decât artistul care a făcut din ”Frumoasa mea” un hit? Marcel Pavel este invitatul Veronicăi Liberati și al lui Jonathan Cilia Faro, pe 26 martie!


Marcel Pavel este deținătorul Discului de Platină pentru cele peste 250.000 de exemplare vândute ale albumului ”Frumoasa mea” și câștigătorul selecției naționale pentru Eurovision, alături de Monica Anghel, cu piesa ”Tell me why”, dar și deținătorul premiului "The Best Live Act 2013" pentru concertul "Very Classic" prezentat la Sala Palatului din București unde a fost acompaniat de peste 140 de muzicieni și artiști. 


Jonathan Cilia Faro este tenorul american, cu origini italiene, care dorește să facă opera accesibilă tuturor. De altfel, timbrul vocal și amplitudinea vocii lui l-au propulsat în lumea muzicii încă din adolescență.  


Veronica Liberati revine în România după succesul de la Vocea României, de anul trecut și după participarea la Festivalului “Cerbul de Aur” 2019. În ambele ocazii, Veronica a impresionat publicul datorită interpretării melodiilor Loredanei Groza. 

Primii 100 de spectatori care achiziționează bilet vor primi la locație CD-ul cadou!


Vino să ne bucurăm împreună de aceste voci minunate și de emoțiile iubirii într-o frumoasă seară de martie!

Un eveniment MiraShow

 
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles