CONCENTREAZA-TE PE TINE!
4
mar
CONCENTREAZA-TE PE TINE!
Sala Rapsodia, str. Lipscani, nr. 53, Bucuresti
4 martie 2023, Ora 10:00

Info eveniment


Conce
ntrează-te pe tine!, o altfel de conferință, marca Mirela Retegan

 

Pe 04 martie, Mirela Retegan – una dintre cele mai prolifice voci feminine din România, te invită la conferința Concentrează-te pe tine!, un eveniment dedicat femeilor și mamelor care își doresc să-și schimbe viața, dar nu au curajul de a face primul pas.  

 

Concentrează-te pe tine! Și toată lumea o să devină atentă la ceea ce faci. Ei, ai tăi copii, familia, angajații, colegii, prietenii, oamenii care te cunosc vor vrea să facă ceea ce faci tu, pentru că văd rezultatele tale, nu aud niște predici spuse în buclă.

 

Concentrează-te pe tine! este îndemnul care i-a schimbat viața Mirelei Retegan. Din acel moment, a început adevărata muncă spre omul care este astăzi. De la punctul zero al conștientizării, a început să ceară și să primească ajutorul unor oameni care au susținut-o în munca mea.

 

Pe 04 martie, Mirela vă invită să-i cunoașteți pe câțiva dintre ei. Sunt mult mai mulți. Pentru prima întâlnire, și-a potrivit agendele cu Gaspar Gyorgy, Eniko Szanto, Dr. Adrian Avram, Dr. Cezar, Traviata păduraru, Ionuț Stancovici și Andreea Raicu.

 

Concentrează-te pe tine! este îndemnul care mi-a schimbat viața. Din momentul în care l-am auzit prima oară, a început adevărata muncă. De la punctul zero al conștientizării, am început să cer și să primesc ajutorul unor oameni care chiar mi-au schimbat, fiecare în felul lui, modul în care abordez lucrurile din viața mea. „Concentrează-te pe tine!” e o altfel de conferință. E felul meu de a da mai departe din tot ce am primit și am învățat.

 

Conferința este un concept pe care îl susțin și îl promovez, pentru că viața mea, în ultimii ani, se învârte în jurul lui. Pentru ca o familie să fie bine, mama trebuie să fie fericită. Femeile nu învață să aibă grija de ele. Nu există în cultura noastră educația prin care femeile să aibă grijă de ele, pentru ca apoi să poată avea grijă de ceilalți.

 

În cultura balcanică în genere, și în cea românească în mod special, femeile se pun pe ultimul loc. Nevoile lor sunt ultimele în lista de priorități, de la mersul la doctor la mersul la coafor. Mama, la 50 de ani, era trasa pe tușă. “Dacă nu ai făcut nimic până la 30 de ani, ți-ai ratat viața” sau “Faceți cum am făcut noi, că ne-am descurcat și n-a murit nimeni”. Încă aud aceste lucruri.

 

Cred în devotamentul unei femei. Cred în capacitatea femeii de a face cel mai mare sacrificiu pentru cei pe care îi iubește. Dar mai cred și în forța femeii de a fi primul exemplu penttu copiii ei. Noi putem să oprim programele nesănătoase în care am crescut și să le dăm copiilor noștri șansa să își trăiască viața în curat, făcând propriile lor greșeli, nu repetând drumul greșit pe care am mers noi, părinții , bunicii, străbunicii noștri. , povestește Mirela Retegan, președintele Fundației Zurli și inițiatoarea ideii.

 

De la Gaspar Gyorgy participanții vor auzi de ce nu e egoism să te pui pe primul loc și vor gpsi răspunsuri pentru sentimentele de vină, pentru ezitări, pentru fricile care pun piedici de multe ori.

 

Eniko Szanto va aduce pe scenă o capsulă și le va învăța pe femei ce să aibă în dulap obligatoriu, acele câteva piese care te salvează din orice situație.

 

Dr. Adrian Avram o să explice care sunt lucrurile pe care le putem face - cu cât mai devreme, cu atât mai bine - ca să ne menținem tinerețea și longevitatea. Adrian știe să mânuiască și bisturiul, dar și argumentele care să ne facă atenți la lucrurile care ne îmbătrânesc sau ne mențin tinerețea fizică.

Traviata Păduraru, make up artist, vine cu sfaturi despre îngrijirea tenuluii și cum să folosim minim de farduri ca să avem  un aspect îngrijit în fiecare zi.

 

Dr. Cezar îmbină medicina cu mișcarea și cu spiritualitatea. Despre cum să facem loc în viața noastră unei combinații benefice de alimente și post.

 

Anca Jugănaru și Cristi Lazăr, antrenorii Mirelei din programul Silva. Alături de ei a învățat cum să își foloasescă și mai bine mintea și să oprească toate sabotajele din capul ei. Vor prezenta câteva metode prin care puteți să descoperiți cum să faceți din propria voastră minte cel mai important aliat.

 

Ionuț Stancovici, sportiv de performanță și antrenor de caiac, va vorbi despre găsirea curajului și transformarea controlului nesănătos într-un flux al încrecrederii în puterile fiecăruia.

 

Invitată special, Andreea Raicu, va povesti despre abordarea transformării unei femei din două perspective.

 

Conferința va avea două sesiuni. Una în care femei aflate în momente bune ale vieții lor vin la întâlnire pe baza unei donații. Și a doua sesiune, pentru femei aflate în situații delicate, care au nevoie de susține, femei beneficiare ale campaniei umanitare Adoptă o mamă. Pe fiecare scaun o să stea două femei. Una care are de toate și vrea să învețe cum să se pună pe ea pe primul plan, și o mamă care caută curajul și puterea în jurul ei. Donația e de 250 de lei si vă asigură participarea la conferință. Ea va avea loc de la 10.00 la 13.00, cu o sesiune de întrebări la final.

 

 

Concentrează-te pe tine! este un eveniment caritabil, parte a campaniei Adoptă o mamă, ediția a 8-a, inițiată de Mirela Retegan și organizată de Fundația Zurli. Toate fondurile strânse în urma conferinței vor merge către mamele beneficiare ale campaniei din 2023.

 

04 martie 2023, ora 10.00, Sala Rapsodia a Teatrului de pe Lipscani (str Lipscani nr 53), București.

 

Despre Mirela Retegan

 

MIRELA RETEGAN este creatoarea fenomenului Zurli. Este scriitoare, om de radio, antreprenoare, jurnalistă cu peste 20 de ani de experienţă, „Antrenorul Părinţilor“ din România. Este, totodată, președinta Fundației Zurli.

Misiunea Mirelei este de a le face viața mai frumoasă copiilor aflați în situații dificile, copiilor bolnavi de cancer și mamelor acestora, copiilor proveniți din medii defavorizate, mame victime ale violenței domestice, copiilor abandonați în spitale și centre de plasament, a cadrelor didactice din învățământul primar.

Campaniile inițiate de Mirela sunt premiate și recunoscute în toată România, iar acestea au depășit hotarele țării în ultimii ani, prin implicarea comunităților din diaspora.

Mirela reușește să adune zeci de mii de oameni în jurul cauzelor pe care le aduce în atenția publică.

Astăzi este o voce a femeilor din România. Și-a creat parteneriate solide cu asociații din 20 de orașe din România și Republica Moldova.

Multe din campaniile inițiate de ea sunt scalate în orașele din țară prin asociații partenere care au preluat structura, Mirela fiind locomotiva care susține prin imagine și voce efortul asociațiilor din țară.

Mirela este autoarea celor mai iubite cântece pentru copii ale momentului (a scris peste 100) și a celor mai iubite personaje autentice românești .

Mirela Retegan scrie povești pentru cei mici, personajele sale fiind modele pentru milioane de copii.

Are o supercomunitate de femei (mame, tinere si bunicuțe) pe care a câștigat-o prin proiectele de mare succes în online: Antrenorul Părinților și Fix la Fix.

A inventat peste 300 jocuri de familie, împachetate în produse la care părinții pot ajunge ușor - Jocuri de jucat în trafic (CD educativ în două volume) și cărţile Mami, tati, joacă-te cu mine, și colecția de cărți Jocuri

de Jucat ( Primăvara, Vara, Toamna și Iarna), editată de Curtea Veche Publishing.

Este autor pentru editurile Curtea Veche, Humanitas, Bookzone, Evrika și Aramis. De curând a pus bazele propriei edituri - Zurli.

 

Mirela Retegan este speaker la evenimente dedicate părinţilor, susţine conferinţe și sprijină cauze sociale și umanitare care au în prim-plan copiii si părinții . De ani buni, produce spectacole cu săli sold out ( recorduri de audiență) atât în toată România, cât și în străinătate, iar copiii și părinţii o cunosc drept Tanti Prezentatoarea, inima Găștii Zurli.

 

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles