Noaptea devoratorilor de vacante Pikasea si Pikaski
10-15
dec
Noaptea devoratorilor de vacante Pikasea si Pikaski
Embassy One, Piata Alexandru Lahovari Nr.8, Bucuresti 010464, Bucuresti
10 - 15 decembrie 2022, Ora 19:00

Info eveniment

Pe toți ne-au apropiat în acești ani vacanțele de vară și de iarnă; ne-au adus mai aproape de prieteni, de familie, de noi, de libertate. 

În fiecare an, într-un fel sau altul, am ales să împărtășim bucuria de a fi împreună și ne-am reunit, fie fizic, fie virtual, la unul dintre cele mai îndrăgite evenimente destinate tuturor prietenilor noștri, noaptea devoratorilor de vacanțe! Cu atât mai mult, în fiecare an am ales să oferim unor copii sau familii cu situații real critice șansa unor sărbători mai bune, mai adevărate. 

 

Anul acesta, Pikasea Sail și Pikaski Adventures și-au stabilit ambasada acestui eveniment magic într-o locație de excepție: Embassy One, Lahovari – Piața Română, București.

 

Vino la cel mai entuziasmant eveniment al iubitorilor de vacanțe, unde pe lângă toate concursurile și premiile nebune de care te vei putea bucura, ți-am pregătit foarte multe surprize: muzică live, DJ, jocuri, animatori și artiști fabuloși cu adevărat! 

 

Surpriza serii vine din partea celui mai iubit artist român, de către femei, Mihai Mărgineanu, care va susține un concert incendiar și se va alătura astfel cu drag demersului nostru social. 

 

Donațiile se pot face fie prin achiziția de bilete specifice sau în locație. 50% din încasările acestui eveniment vor fi direcționate către Asociația Bonafide București care se ocupă direct de soluționarea cazurilor familiilor ce au nevoie de suportul nostru.

 

Hai la party! Trust me, you’re fabulous!

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles