Atelier pentru miniArtisti –  Culorile toamnei
27
nov
Atelier pentru miniArtisti – Culorile toamnei
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
27 noiembrie 2022, Ora 10:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

 

Atelier pentru miniArtiști – Culorile toamnei

Coordonator Alexandra Stoica

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

 

Culorile orașului s-au transformat, iar peste tot, mai ales în  parcuri, putem admira o varietate de nuanțe de verde, rosu, portocaliu, galben și vișiniu. Alexandra vă invită să „analizați” frunzele și schimbările prin care acestea trec odată cu venirea toamnei. Câte nuanțe diferite pot avea frunzele aceluiași copac, de ce sunt atât de îndrăgite culorile toamnei sau cum putem profita de această frumusețe? Încă o lecție interactivă de arte plastice vă așteaptă luna aceasta la atelierul pentru miniArtiști.

 

***

„Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong și vine în completarea acestui program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.

 
Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2023 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles