MICUL PRINT
21
oct
MICUL PRINT
Casa de Cultura a Studentilor, Piata Lucian Blaga, nr. 1-3, Cluj Napoca
21 octombrie 2018, Ora 18:00

Info eveniment

Dacă ar fi să facem un clasament al spectatorilor alături de care ne-am bucurat la evenimentele noastre, "Micul Prinţ" a fost cel care a adunat în jurul lui cel mai mare public, jucându-se în 2016 cu casa închisă la Cluj Napoca, Sibiu, Alba Iulia, și Brașov,și atingând inima a peste 3.500 de spectatori.

O cărticică scrisă în 1943 de Antoine de Saint-Exupery, pasionat aviator, autor de cărţi de aventuri şi amintiri, reporter de război, avea să devină cea mai celebră operă literară de limbă franceză din secolul XX şi să creeze un simbol cu valoare de cult. "Micul Prinţ" a intrat definitiv în cultura universală iar povestea atât de simplu şi de sensibil scrisă, îi inspiră pe adulţi şi pe copii deopotrivă.

Spectacol al Teatrului de Nord Satu Mare și organizat de Cortina Events.

Preţ bilet 35 lei si 45 lei în funcție de poziţionarea locurilor în sală.

Pentru cei care ne cunosc, campania care a luat naștere anul trecut, din dorința de a ne implica în comunitate, și de a face un bine celor de lângă noi, continuă și în această stagiune. Ne deschidem inima împreună cu voi, iar biletele din rândul 1 sectoarele A,B și C, poartă eticheta "ARTA de a dărui", valoarea lor, fiind integral donată către Asociatia Alfa Grup, pentru a veni în sprijinul copiilor instituţionalizaţi, prin minunatul lor proiect - Familii de suflet.

Recomandat copiilor cu vârsta între 7 și 87 de ani :) .

Durata spectacolului 60 minute. Spectacolul este jucat în limba română.

Accesul se face pe baza de bilet, indiferent de vârstă.

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles