SPIRIT ROMANESC
30
nov
SPIRIT ROMANESC
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
30 noiembrie 2022, Ora 19:00

Info eveniment


Spirit Românesc este un spectacol live, sub bagheta lui Marcel Stefăneț, artist al poporului în R. Moldova, compozitor, dirijor și violonist de excepție, dedicat iubitorilor de muzică de înaltă ținută artistică.

Trupa Ethno Republic, în premieră la București, va fi acompaniată de orchestră compusă din 40 de instrumentiști, la care se vor adăuga mari interpreți ai scenei românești: Cornelia Ștefăneț, Vlăduța Lupău, Olguța Berbec, Marcel Pavel,Paula Seling, Vlad Miriţă, Viorica Lupu, Iordache Basalic, Tudor Ungureanu și Ansamblul Ștefan Vodă, Laura Olteanu, Ansamblul Opincuța Chișinău, Ansamblul de dansuri Dorul Pitești.

Cu siguranță, un eveniment care rămâne definitiv în sufletul și inima spectatorilor, un spectacol în zi de sărbătoare, Sf. Andrei, un spectacol dedicat prieteniei și unirii noastre !

Cu mare bucurie sufletească vă anunțăm lansarea unui amplu turneu artistic de înaltă calitate profesională al cărui spectacol inaugural este în 30 noiembrie 2022, ora 19  la Sala Palatului din București.

Suntem onorați, la ceas de sărbătoare, să vă invităm , alături de noi, să contribuiți  la măreția noastră ,românească.

Un eveniment , unic în spațiul românesc, un pas în proiectul nostru în a demonstra virtuțile și valorile spirituale ale neamului românesc!

Rămânem cu speranța că reușim, prin evenimentul nostru, să demonstrăm că suntem un neam talentat, cu tradiții și obiceiuri pașnice, frumoase și de mare valoare spirituală, valori apreciate de actualul Rege al Marii Britanii, Charles al lll-lea. Dacă Regele unei întregi națiuni apreciază la superlativ valorile noastre naționale, atunci trebuie să fim mândri că suntem un neam prietenos, tolerant într-o țară binecuvântată de DUMNEZEU !

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.