DEPECHE MODE | special guest HAELOS
26
iul
DEPECHE MODE | special guest HAELOS
National Arena, Bulevardul Basarabia 37-39, Bucuresti
26 iulie 2023, Ora 17:00

Info eveniment

 

HÆLOS deschid concertul Depeche Mode de pe 26 iulie, la Arena Națională

HÆLOS va deschide concertul DEPECHE MODE ce va avea loc la Arena Națională din București, pe 26 iulie 2023. Trupa se va alătura turneului mondial „Memento Mori”, cel de-al 19-lea turneu Depeche Mode și primul după mai bine de cinci ani.

HÆLOS

Spotify: https://tinyurl.com/r2j59hjn

Youtube: https://www.youtube.com/@hlosmusic3426

"Unele lucruri capătă sens imediat. Altele necesită puțin mai mult timp." HÆLOS - Lotti Benardout, Dom Goldsmith si Daniel Vildosola, se încadrează în cea de-a doua categorie. Trupa s-a înființat la sfârșitul lui 2014 și abia în 2020 a devenit independentă, când a avut libertatea de a-și permite să nu se grăbească.

Toate piesele lor par să cartografieze lunga călătorie de la disperare la alinare, de la stres la refugiu. Pe scurt, întreaga dinamică a vieții urbane.

Fiecare piesa pe care HÆLOS o compune sună ca un ritual, ca un proces de a gestiona momentele dificile; piesele lor ne aduc aminte de aceleași străzi pustii din zori de zi înconjurate de muzica celor de la Massive Attack, Portishead sau a altor artiști din zona muzicală electronică ce și-au petrecut anii '90 găsind catharsisul după perioada de rave.

Turneul „Memento Mori” vine după lansarea din luna martie a albumului omonim, cel de-al cincisprezecelea material de studio Depeche Mode.

Discutând despre Memento Mori, Martin Gore a declarat: “Am început lucrul pentru acest proiect la debutul pandemiei, iar temele materialului sunt direct inspirate din acea perioadă. După pierderea lui Fletch, am decis să continuăm, fiind convinși că el asta și-ar fi dorit, iar acest lucru nu a făcut decât să confere proiectului o semnificație aparte”.

Lui Fletch i-ar fi plăcut la nebunie acest album. Suntem nerăbdători să vi-l prezentăm live” – a adăugat Dave Gahan.

EVENIMENT FACEBOOK: https://fb.me/e/2qk5GOIjR

Un eveniment organizat Emagic, powered by BCR.

Acces minori:

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului si luminilor foarte puternice. Însă dacă părinții aleg să vină însoțiți de cei mici, o vor face pe propria răspundere, achiziționând bilete de acces și pentru acestia. Minorii trebuie să fie însoțiți de un adult, posesor de bilet propriu.

Totodată, recomandăm părinților să le asigure copiilor căști de protecție. Castile de protectie sau dopurile de urechi NU vor fi asigurate de catre organizatori.

 

***

Intrarea la eveniment se face în baza regulamentului organizatorului și include respectarea tuturor restricțiilor și ale posibilelor condiții suplimentare impuse de autoritățile locale înainte de eveniment și în timpul desfășurării evenimentului.

Mai multe detalii privind regulamentul de acces vor fi comunicate în zilele din apropierea evenimentului. Cumpărătorilor de bilet li se recomandă consultarea siteului oficial și a platformelor social media Emagic.


 

Program si regulament de acces concert DEPECHE MODE, Arena Nationala Bucuresti

 

Au ramas doar cateva zile pana la intalnirea cu DEPECHE MODE! Concertul va avea loc la Arena Nationala din Bucuresti, miercuri, 26 iulie. In deschidere: HAELOS. Accesul se face incepand cu ora 17:00.

DEPECHE MODE revine la Bucuresti miercuri, 26 iulie 2023. Concertul face parte din turneul mondial “Memento Mori” si va avea loc la Arena Nationala, in cadrul unul eveniment organizat de Emagic si Live Nation, powered by BCR.

EVENIMENT FACEBOOK: https://fb.me/e/2qk5GOIjR

Accesul pentru publicul general se va face incepand cu ora 17:00, pe la cele trei intrari amenajate pe Bulevardul Basarabia, Strada Maior Coravu si Bulevardul  Pierre de Coubertin. Pentru a evita posibilele aglomerari, recomandarea organizatorilor este ca publicul sa tina cont de zona pentru care si-a achizitionat bilete:

·  posesorii de bilete in zonele Standing B, Tribuna 1 Vest si Tribuna Oficiala vor avea acces in locatie pe la intrarea din Strada Maior Coravu;

·  posesorii de bilete in zona Standing A vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bulevardul Pierre de Coubertin;

·  posesorii de bilete in zona Tribuna 2 Est si Peluza Sud vor avea acces in locatie pe la intrarea din Bulevardul Basarabia.

Accesul fiecarui participant in spatiul de eveniment se va face exclusiv pe la poarta alocata sectorului in care este achizitionat biletul. Participantii la eveniment sunt rugati sa consulte harta sectoarelor pentru detalii.

Posesorii de pachete PACHET VIP 1 HOT SEAT si PACHET VIP 2 EARLY ENTRY sunt rugati sa consulte informarile privind programul corespunzator pachetului detinut,  primite pe adresele de email folosite la achizitionarea pachetelor.

Organizatorii le recomanda spectatorilor sa vina din timp la concert, insa nu inainte de ora deschiderii oficiale a portilor de acces, mentionata mai sus. Astfel se va evita aglomerarea zonelor de acces, iar timpul de asteptare va fi redus.

Organizatorii recomanda utilizarea portilor de acces corespunzatoare zonelor in care sunt repartizate biletele achizitionate, semnalizate corespunzator pe harta.

Accesul la concert va fi permis doar in baza biletului valid, unei singure persoane, o singura data. Parasirea zonei de concert implica achizitionarea unui bilet nou. Biletul va trebui pastrat pe toata durata concertului, iar spectatorii trebuie sa aiba asupra lor si un act de identitate valid.

In perimetrul stadionului vor fi amplasate puncte de solutionare a eventualelor situatii ce pot aparea cu biletele achizitionate,  semnalizate cu „Clearing Point” si vor fi amplasate la intrarile in Arena Nationala. Fiecare Clearing Point va pune la dispozitie operatori pentru platformele de ticketing oficiale care au comercializat bilete pentru eveniment. Organizatorii nu incurajeaza achizitionarea biletelor din alte surse cu exceptia celor comunicate oficial, iar accesul cu bilete achizitionate din alte surse neoficiale nu este garantat.

HAELOS vor concerta in jurul orei 19:45, iar DEPECHE MODE vor urca pe scena in jurul orei 20:45. Din pricina naturii evenimentelor live, programul poate suferi modificari – organizatorii recomanda participantilor la eveniment sa consulte siteul www.emagic.ro, pagina de Facebook www.facebook.com/emagic.romania, precum si pagina de Facebook oficiala a evenimentului, aici https://fb.me/e/2qk5GOIjR, pentru a fi la curent cu posibile modificari.

Ca urmare a numarului foarte mare de spectatori asteptati, pentru a ajunge la stadion organizatorii recomanda utilizarea mijloacelor de transport in comun, a mijloacelor de transport de tip ride-sharing sau orice alt mijloc de transport alternativ pentru a evita ambuteiajele.

In zona de concert NU VA FI PERMIS accesul cu: produse alimentare si bauturi achizitionate din afara perimetrului locatiei (cu exceptia sticlelor proprii de apa, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fara dop/ capac), sticle (inclusiv sticle de parfum de orice cantitate, sticle de suc, orice alte sticle, deodorante etc.), bidoane de plastic, doze de aluminiu, conserve, artificii, bannere sustinute de bete, spray-uri, lasere, scaune, arme, obiecte contondente, lanturi, umbrele, animale de companie, rucsacuri, casti de motociclist, bagaje voluminoase mai mari decat o coala A4, selfie stick-uri, aparate foto profesionale,  aparate de inregistrare audio-video de orice fel sau aparate GoPro.

In zona de concert VA FI PERMIS accesul cu: aparate de fotografiat compacte, brichete, medicamente (orice astfel de produse sunt permise doar daca sunt insotite de reteta, scrisoare medicala sau orice alt document inlocuitor al acesteia, cu maximum o doza zilnica), insulina, spray inhalator pentru astm, sticle de apa proprii, cu capacitate de maximum 0.5 litri, fara dop/ capac.

Pentru siguranta publicului si buna desfasurare a evenimentului, la accesul in incinta Arenei Nationale vor fi puncte de control corporal amanuntit obligatoriu, iar participantii sunt rugati sa coopereze cu agentii de securitate pentru efectuarea controlului si eliminarea formarii cozilor.

 

 

Alte informatii generale

Organizatorii recomanda spectatorilor ca, odata intrati in spatiul de concert, sa localizeze cea mai apropiata iesire de urgenta de sectorul in care au alocate biletele. Odata iesiti din zona de concert, pentru a reveni in arena, spectatorii vor avea nevoie de un alt bilet de acces. Aceasta regula este valabila si pentru posesorii de bratari. 

De asemenea, spectatorii sunt incurajati sa repereze punctele de prim ajutor apropiate zonei in care au alocate biletele.

Inregistrarea de orice fel a spectacolului este strict interzisa. Managementul artistului poate confisca orice aparat de inregistrare audio-video folosit astfel, detinut de participantii la eveniment.

In timpul spectacolului este posibil sa se foloseasca lumini stroboscop care pot dauna persoanelor cu epilepsie fotosensibila.

In incinta Arenei Nationale fumatul este strict interzis, mai putin in zonele special amenajate si marcate. Spectatorii care nu vor respecta aceasta regula sunt pasibili de amenda.

Biletul nu poate fi inlocuit daca este pierdut, furat sau distrus si este valabil pentru o singura intrare (o singura scanare).

Biletul nu poate fi transferat catre o alta persoana sau revandut. Reproducerea biletelor este ilegala.

Organizatorul isi rezerva dreptul de a folosi fotografii si inregistrari video cu participantii la eveniment in scop promotional. Spectatorii isi cedeaza - prin participarea la eveniment - toate drepturile pentru fotografii si inregistrari realizate in timpul concertului, catre organizator si terti. 

Acces minori:

Accesul copiilor mai mici de 12 ani la concert nu este recomandat din cauza sunetului puternic. Insa daca parintii aleg sa vina insotiti de cei mici, o vor face pe propria raspundere, achizitionand bilete de acces si pentru acestia. Totodata, recomandam parintilor sa le asigure copiilor casti de protectie sau dopuri de urechi. Castile de protectie sau dopurile de urechi nu vor fi asigurate de catre organizatori.

Minorii cu varsta pana in 16 ani trebuie sa detina bilet propriu si sa fie insotiti de un adult (posesor si el de bilet propriu).

 

Toti participantii la eveniment trebuie sa aiba asupra lor un act de identitate valid (carte de identitate/ pasaport/ permis de conducere).

Baruri, food trucks, merchandise, toalete:

La eveniment spectatorii vor avea la dispozitie bauturi alcoolice, bauturi racoritoare, apa, cafea, inghetata si food trucks. Produsele pot fi procurate cu numerar sau card bancar la toate barurile, insa din cauza numarului mare de participanti prezenti la locatie, platile cu card pot inregistra intarzieri.

Barurile vor acoperi toate zonele de public: Gazon A, Gazon B, inele si zona VIP.  Fumatul va fi permis doar in zone dedicate.

Din pricina temperaturilor ridicate, organizatorii vor permite accesul participantilor cu sticle de apa proprii (aduse de acasa, achizitionate de oriunde) cu capacitatea de maximum 0.5 litri, fara capac/ dop. Nu va fi permis accesul cu alte tipuri de lichide (in afara de apa) sau produse alimentare aduse de acasa/ procurate din alte locatii.

Pe caile de acces spre portile de scanare vor exista food trucks si baruri, de unde participantii isi pot achizitiona produse alimentare si bauturi, cu care vor putea intra in stadion. Cei care doresc sa isi achizitioneze produse alimentare de la food trucks sunt rugati sa faca acest lucru inainte de a-si scana biletul. Dupa scanarea biletului, publicul nu va mai putea iesi din interioriul stadionului inapoi in zona de food trucks, fara ca biletul sa isi piarda valabilitatea (biletul nu poate fi scanat de doua ori).

Dupa scanarea biletului, participantii la concert vor avea acces in interiorul stadionului, unde vor avea la dispozitie baruri, de unde vor putea achizitiona apa, bauturi racoritoare si alcoolice. In interiorul stadionului nu vor fi food trucks.

De asemenea, pentru publicul care detine bilete in zona Gazon A (= zona din fata scenei), bauturile vor fi decantate si servite doar in pahare, din motive de securitate.

In incinta Arenei Nationale vor exista si puncte de merchandise oficial, unde produsele se pot achita atat cu numerar, cat si cu cardul.

Pentru Gazon B toaletele vor fi amplasate in parcarea subterana a stadionului, cu acces din tunel. Spectatorii ce detin bilete la Gazon A si in tribune vor putea folosi toaletele deja existente ale stadionului.

La stadion nu vor fi garderobe sau lockere, asadar publicul este rugat sa nu aduca obiecte voluminoase sau interzise, intrucat nu le vor putea depozita in locatie.

 

Conditii meteo:

Acoperisul stadionului va fi deschis pe toata durata concertului si va ramane deschis, indiferent de conditiile meteo. Va recomandam sa consultati prognoza meteo in ziua concertului si sa va procurati pelerine de ploaie. Umbrelele nu vor fi permise si vor fi retinute la filtrele de acces in spatiul de eveniment. De asemenea, pentru siguranta si confortul spectatorilor, organizatorii recomanda utilizarea protectiei solare (palarii, SPF).

In limita disponibilitatii, biletele se vor putea achizitiona si de la casele de bilete amplasate la intrarile dinspre Bulevardul Basarabia si Bulevardul Pierre de Coubertin. Organizatorii nu incurajeaza achizitionarea biletelor din alte surse cu exceptia celor comunicate oficial, iar accesul cu bilete achizitionate din alte surse neoficiale nu este garantat.

***

Intrarea la eveniment se face in baza regulamentului organizatorului si include respectarea tuturor restrictiilor si ale posibilelor conditii suplimentare impuse de autoritatile locale inainte de eveniment si in timpul desfasurarii evenimentului.

Cumparatorilor de bilet li se recomanda consultarea siteului oficial si a platformelor social media Emagic.

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles