ILluminarium Irina Baiant
10
sep
ILluminarium Irina Baiant
Gradina de vara Herastrau a Teatrului Constantin Tanase, Bucuresti
10 septembrie 2022, Ora 19:00

Info eveniment


Gustați aerul pe care muzica îl parfumează, priviți sunetele care se așază pe piele și chip, auziți liniștea care sălășluiește în piept și goliți-vă gândurile pentru că pe 10 septembrie le vom vedea în fiecare dintre noi înflorind lumină! Alături de Irina Baianț și Orchestra Simfonică București la Teatrul de vară Herăstrău, de la ora 19:00.

 

 

Într-o seară de septembrie blând, cald răsună arcușele viorilor învăluite în apus. Miros de floare de nard întâmpină publicul amfiteatrului Constantin Tănase. Lumini difuze se joacă pe chipurile oamenilor. Ne pregătim de o călătorie a simțurilor. Aproape auzim bătăile inimilor din spatele scenei.

 

Orchestra este armata prin care universul lucrează cu artă. Orchestra Simfonică București este cea mai experimentată orchestră pe care România a avut-o peste hotare, ambasador cultural acolo unde nimeni nu a pus vreodată vioara sub bărbie sau arcușul violoncelului la picior. Cu 3 continente cucerite, sute de concerte și milioane de oameni ovaționând în picioare, muzicienii OSB sunt o armată de îngeri care ridică suflete și le coboară înapoi în trupurile ascultătorilor prin energia pe care o aduc în fiecare spațiu in care își lasă timpul să sune a muzică.

 

Mesajul pe care conceptul ILluminarium îl aduce în fața oamenilor este sinestezia! Combinație de simțuri, alăturare de percepții prin bucuria și emoția muzicii. Putem asocia lumina cu sunetul prin energia muzicii pe care o creăm.

 

Cu piese din repertoriul românesc și internațional, fiecare reprezentând o treaptă de evoluție în simțirea vibrației interioare, am adus muzica în lumina sufletelor.

 

Fie că vorbim de piese de impact, construcții dense de melodii nemuritoare care ne amintesc de frumusețea vulnerabilității și puterea de renaștere și transformare a ființei umane, fie că vorbim de expansiunea extazului din acordurile unora dintre cele mai cunoscute și pasionale tango-uri sau povești de dragoste pe muzică, programul ales construiește un tip de eveniment premium pentru și despre înălțarea conștiinței, valorilor, percepțiilor și eliberarea din paternurile mentale și sociale în care trăim cu sau fără voia noastră.

 

Irina Baianț - o culoare intensă în muzica clasică, o strălucire aparte care îmbină muzica clasică cu cea cross over, soprana care sparge tiparele standard ale fiecăruia, în percepția despre operă. Cu o vastă experiență scenică, zeci de mii de triluri colorate pe care le-a dat lumii în ultimii 10 ani de carieră, a dus România pe harta internațională a performanței lirice cu lumina ei caldă și catifelată între palmele aplauzelor.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles