IN MEMORIAM, DAN SPATARU
21
oct
IN MEMORIAM, DAN SPATARU
Sala Palatului, Strada Ion Campineanu Nr. 28, Bucuresti
21 octombrie 2018, Ora 19:00

Info eveniment

Spectacol Extraordinar

In Memoriam

DAN SPATARU – Drumurile noastre

 

CONCERT LIVE, duminica, 21 octombrie 2018, ora 19.00, la Sala Palatului

 

 

 

            Este un spectacol despre nemurire pentru că Dan Spataru va rămâne mereu în amintirea celor care l-au iubit și cărora li s-a dedicat, prin cântec. Plecând prea devreme din lumea pe care a iubit-o, a zdrobit multe inimi, iar pentru toti cei care l-au cunoscut și l-au apreciat, amintirea este la fel de dureroasă.

Dan Spataru ramane o poveste si dincolo de moarte. “Regele aplauzelor”, un invingator prin excelenta a castigat mai toate bataliile pe care le-a purtat, mai putin una.

            Acest spectacol este un omagiu adus lui Dan Spataru și va fi cu atât mai emoționant, cu cât s-au alăturat mulți dintre colegii de breaslă și prietenii cu care a împărțit ani la rând scena.

            Pe 21 octombrie 2018, Sala Palatului va deveni cu siguranță neîncăpătoare datorită publicului care l-a cunoscut, care l-a aplaudat și care l-a iubit necondiționat pe marele cantaret. Mai ales că spectatorii vor avea ocazia să fredoneze șlagărele lui Dan împreună cu artiștii invitați în spectacol: fiecare dintre aceștia vor interpreta câte o piesă din repertoriul celui mai iubit interpret al muzicii ușoare românești.

            Va fi o seara specială, un spectacol unic, cu aduceri-aminte, cu imagini inedite, prezentate în exclusivitate, dar și cu mari nume ale muzicii ușoare românești, ale muzicii populare, ale teatrului și comediei: Mirabela Dauer, Aurelian Temisan, Marina Voica, Gabriel Cotabita, Maria Dragomiroiu, Alexandru Arsinel, Mihai Constantinescu, Silvia Dumitrescu, Nico, Anca Turcasiu, Romica Tociu si Cornel Palade, Carmen Radulescu, Annes, Nelu Ploiesteanu, Daniel Iordachioaie, Ciro de Luca. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra MAJESTIC condusă de Viorel Gavrilă.

Prezentator este Octavian Ursulescu care a fost alături de Dan încă de la debut și de-a lungul întregii sale cariere, în sute de spectacole. 

 

      

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles