.BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE
7
sep
.BOHEMIAN SYMPHONY ORCHESTRAL QUEEN TRIBUTE
Zazen, Strada Frasinului nr.41, Cluj-Napoca
7 septembrie 2022, Ora 20:00

Info eveniment

La 76 de ani de la nașterea lui Freddie Mercury, hiturile celui mai mare cântăreț rock al tuturor timpurilor se aud la Cluj-Napoca.

 

The show will go on pe 7 septembrie, în parcul Zazen!

 

 

Timpul nu așteaptă pe nimeni (Time waits for no one), nici măcar pe Freddie Mercury. Pe 5 septembrie 2022, genialul artist britanic ar fi trebuit să împlinească 76 de ani. Două zile mai târziu, noi îi celebrăm memoria la Cluj-Napoca, printr-un concert tribut. Pe 7 septembrie, de la ora 20:00, primul turneu internațional al Bohemian Symphony Queen Tribute ajunge și în România, la Cluj-Napoca, pe scena din Parcul Zazen.

 

Într-o formulă cu totul specială, patru cântăreți, alături de o trupă rock și o orchestră simfonică vor reconstitui trei decenii de capodopere ale muzicii rock marca Queen. Show-ul este scris de Giacomo Vitullo și regizat de maestrul Luca Bagagli, unul dintre cei mai apreciați dirijori europeni contemporani. Bohemian Symphony este un omagiu adus lui Freddie Mercury, primul artist care a îmbinat amețitoarele note ale muzicii rock cu glorioasa muzică de operă.

 

“Sunt foarte fericită că acest vis devine realitate! Iubesc muzica trupei Queen, și demult îmi doream să organizez un concert tribut Queen. Iar acum totul este posibil datorită acestui mix inedit gândit în jurul a patru voci impresionante. Plus trupa rock electrizantă, iar orchestra îți face pielea de găina. Abia aștept să-i ascult live chiar de pe scena clujeană”, a declarat Mira Sinca, organizatorul concertului.

 

O experiență audio-vizuală complexă

Organizatorii promit o experiență muzicală completă, pentru că “Bohemian Symphony Orchestral Queen Tribute” nu va fi doar un concert, ci un show care va capta toate simțurile, un spectacol memorabil, o combinație între muzică și efecte vizuale spectaculoase.

Alessandra Ferrari, Roberta Orru, Damiano Borgi și Andrea Casali sunt cei patru soliști italieni care vor pune în scenă cele mai mari hituri ale trupei Queen. Bohemian Rhapsody, Somebody to love sau The show most go on se vor auzi pe scena din parcul Zazen, pe 7 septembrie. Talentați, cu o prezență scenică impunătoare, cei patru artiști acoperă o vastă paletă de stiluri muzicale, de la operă la rock, datorită vocilor puternice și versatile care au impresionat spectatorii pe numeroase scene europene și mondiale. De altfel, Damiano Borgi este cunoscut publicului din România. În 2018, el a câștigat Premiul Județului Brașov la Cerbul de Aur

Cei patru artiști vor fi acompaniați de o orchestră complexă, coordonată de maestrul Luca Bagagli, și de energia unei trupe rock formată din artiștii Enrico Scopa, la clape, Andrea Palmeri, la percuție, Giacomo Vitullo, bas, și Lorenzo Milone, la chitară. 

“Ei au avut foarte multe spectacole pe cele mai importante scene italiene. Acum, au primul lor turneu internațional în care au ales să includă și România. Este o onoare pentru mine să mă ocup de organizarea concertului lor în Cluj-Napoca”, a adăugat Mira Sinca.

Facebook event: https://fb.me/e/1YTIKwvY6

 

 

BILETE

My Ticket: https://bit.ly/3cymtTY

Entertix: https://bit.ly/3zokgDh

Eventim: https://bit.ly/3IUIHeV

VivaBilet: https://bit.ly/3QYxUD1

În Librăriile Cărturești

La tel.: 0757643978

 

Parteneri: Primăria și Consiliul Local Cluj-Napoca, PMA Invest, Media Dome,

Parteneri media: Radio România Cluj, I Like Cluj, Cluj 4 Ever, Transilvania Reporter, EBS Radio, VIACLUJ.tv, ClujToday, Piața A-Z,

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles