HeartBeats Festival – First Christian Pop-Rock Festival in Romania
15-16
iul
HeartBeats Festival – First Christian Pop-Rock Festival in Romania
Cluj Arena , Aleea Stadionului 2, Cluj-Napoca 400375, Cluj-Napoca
15 - 16 iulie 2022

Info eveniment

HeartBeats Festival, locul unde inimile bat împreună în același ritm, invită tinerii să se bucure de o experiență cu totul nouă de eveniment. Primul festival de muzică Christian Pop-Rock din România are loc pe Cluj Arena, în 15-16 iulie 2022! Două zile de muzică live cu artiști celebri din America, Europa și Australia și speakeri de renume internațional.

 

În cele două zile de festival, pe scena Cluj Arena vor urca 10 formații din țară și din străinătate, artiști renumiți în industria internațională de profil: Jeremy Camp (SUA), Planet Shakers (Australia), Austin French (SUA), 4UBAND (Ucraina), Tabăra 477 (Ro), Sanctus Pro Deo (Ro) și alții. Alături de ei, speakeri precum Nick Hall și John Maxwell - unul dintre cei mai cunoscuți experți mondiali în leadership - vor aduce experiența lor remarcabilă de lideri și de predicatori.

 

HeartBeats Festival este un produs cultural inedit, un concept nou de eveniment, centrat în jurul creștinismului și a unui altfel de entertainment, care invită la exprimarea libertății, a bucuriei în vremuri de nesiguranță, la speranță și unitate indiferent de confesiunea religioasă.

 

Evenimentul se adresează în primul rând adolescenților și tinerilor și este deschis familiilor, fiind un festival kids friendly. Locația Cluj Arena va fi transformată într-un spațiu unde fiecare participant să se poată simți bine, iar organizatorii vor pune la dispoziție inclusiv spații de joacă dedicate copiilor între 2 și 7 ani. Accesul copiilor sub 7 ani la festival este gratuit.

 

Evenimentul nu se afiliază unui anumit cult religios și nu încurajează extremismul. În cadrul evenimentului nu se vor comercializa băuturi alcoolice și produse pe bază de tutun.

În fiecare an, HeartBeats Festival susține o cauză caritabilă, prin direcționarea a o parte din profiturile obținute în urma evenimentului. Ediția din 2022 este dedicată refugiaților din Ucraina, iar jumătate din profitul obţinut va merge către Fundația World Vision România. În plus, în cadrul evenimentului va fi organizată o campanie de strângere de fonduri în parteneriat cu Fundaţia, iar sumele strânse vor completa donaţia din partea organizatorului şi vor fi folosite de World Vision România ca parte din intervenția în contextul situației din Ucraina.

 

 

 

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
1
iun
“Eu sunt Maya” Maya si Mascotele Zurli
Bucuresti
Sala Palatului
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
3
iun
BRUCE DICKINSON + special guest Trooper
Bucuresti
Arenele Romane
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles