Leading from the Heart – John Maxwell revine in Romania
16
iul
Leading from the Heart – John Maxwell revine in Romania
Cinema Florin Piersic, Cluj Napoca
16 iulie 2022, Ora 09:30

Info eveniment

Conferința de business John Maxwell la Cluj redefinește leadership-ul

 

Cum poți fi lider oriunde, oricum

Managerii, antreprenorii și tinerii profesioniști sunt așteptați pe 16 iulie în Cluj-Napoca, la cinema Florin Piersic, la conferința „Leading from the heart”, susținută de expertul mondial în business și leadership Dr. John C. Maxwell. Mediul de afaceri din România este provocat să regândească, în contextul post-pandemic și al incertitudinii economice și sociale, felul în care managementul echipelor și al oamenilor poate deveni soluția pentru un business eficient.

 

Autor a peste 70 de cărți, vorbitor internațional și business coach, Maxwell va aduce împreună pe toți cei interesați de leadershipul autentic. Maxwell lucrează de peste 40 de ani cu liderii de business din cele mai de succes companii din lume, incluse în topul Fortune 500. Filosofia lui a schimbat felul în care managerii înțeleg să-și conducă echipele și să-și dezvolte întreg potențialul de creștere, insistând că scopul unui adevărat lider este, în primul rând, să-i pună în valoare pe ceilalți. „Leadershipul nu are legătură cu titlul, poziția sau cu locul tău în organigrama companiei, ci este despre cum poți influența viața altei persoane”, precizează autorul.

 

Ne bucurăm că John Maxwell a acceptat invitația noastră de a discuta cu mediul de afaceri românesc. Cărțile lui au influențat generații întregi de antreprenori și manageri din toată lumea și, personal, m-au inspirat să devin un lider mai bun pentru echipele mele” a declarat Lucian Mustață, antreprenor și președinte al Asociației Note about Life.

 

Cluj-Napoca a fost votat cel mai business-friendly oraș din România, și numărul 8 din Europa, conform indexului Emerging Europe Business City din 2021. Este, de asemenea, în topul celor mai inovative orașe europene, atrăgând afaceri și profesioniști din industrii cu potențial ridicat de dezvoltare economică. În orașul cu cel mai mare număr de absolvenți din sectorul IT&C și unul dintre cele mai puternice centre universitare din țară, conferința Leading from the Heart se adresează în mod special tinerilor antreprenori și studenților de la facultățile de profil.

 

Ȋn contextul post-pandemic actual, temele abordate de Maxwell sunt cu atât mai relevante pentru mediul de business din România, care luptă să păstreze și să motiveze angajații. Leading from the Heart este conceput ca un spațiu de învățare și networking, o oportunitate deopotrivă pentru persoanele din top & middle management, cât și pentru cei aflați la începutul carierei.

 

Programul evenimentului:

8:30 – 9:30 – Primirea participanților

9:30 – 11:00 – Sesiunea I cu Dr. John C. Maxwell

How to Leadershift Successfully

What is a leadershift? - „Abilitatea și dorința de a face o schimbare de conducere care va spori pozitiv creșterea organizațională și personală.” Participanții vor afla de ce schimbările de lider sunt esențiale pentru a consolida și susține conducerea.

11:00 – 11:30 – Pauză de cafea & Networking

11:30 – 13:00 – Sesiunea II cu Dr. John C. Maxwell

How to Receive a Return on Failure - Toată lumea eșuează, nimănui nu-i place. „Ce ai încerca să faci dacă ai ști că nu vei eșua?” Aceasta este întrebarea greșită, eșecul este ÎNTOTDEAUNA o posibilitate! Întrebarea corectă este „Ce ai încerca dacă ai ști că eșecul îți poate oferi un profit pozitiv?”

13:30 – 14:30 – (VIP only) Oportunitate foto, autografe și prânz cu Dr. John C. Maxwell

 

Conferința va fi moderată de Ovidiu Oltean, unul dintre cei mai premiați și apreciați experți din România, triplu campion European și de 17 ori campion național la Public Speaking. Misiunea lui este să sprijine antreprenorii, liderii de echipe și experții să fie mai încrezători, persuasivi și autentici atunci când vorbesc în public.

 

Evenimentul este dedicat tuturor persoanelor care vor să își dezvolte abilitățile de leadership și să inspire echipe, antreprenori și manageri. Biletele pot fi rezervate pe site-ul evenimentului: www.leadingfromtheheart.info și pe entertix.ro.

 

Leading from the Heart este un eveniment marca HeartBeats Events, organizat de Asociația Note About Life, cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Județean Cluj-Napoca.

 

Asociația Note about Life este fondată în anul 2014 de Lucian Mustață, programator IT și antreprenor bucureștean. În ultimii ani, organizația a derulat o serie de proiecte sociale dedicate copiilor și tinerilor provenind din medii defavorizate, iar din 2018 a lansat brandul HeartBeats Events. Ca tânăr crescut în sistemul public de protecție a copilului, Lucian își dorește ca, prin programele asociației, să inspire tinerele generații să își dezvolte potențialul și să devină actori activi în dezvoltarea orașelor în care trăiesc.

 

Eveniment organizat cu sprijinul Primăriei și al Consiliului Local Cluj-Napoca.

Parteneri: Maxwell Leadership România, ATP Motors (partener de mobilitate), Aqua Carpatica (partener de mobilitate) și The Woman.

Sponsori: Cora, Dabo, Sun Leader, Fuchs și Stein and Partner.

Parteneri media: spotmedia.ro, Cluj Business, Business Days, Bizz Club, DeBizz, The Bizz Magazine, Re-Patriot, JOHN MAXWELL LEADERSHIP, Empowered Living Romania, termene.ro, Newsweek și Transilvania IT Cluster.

Trends & News
RAD ART FAIR
16-19
mai
RAD ART FAIR
Bucuresti
Caro
GALA FOLCLORULUI  ROMANESC-2024
12
iun
GALA FOLCLORULUI ROMANESC-2024
Bucuresti
Sala Palatului
BRUCE DICKINSON
3
iun
BRUCE DICKINSON
Bucuresti
Arenele Romane
Art Safari Editia Taine si Comori
8 mar
28 iul
Art Safari Editia Taine si Comori
Bucuresti
Palatul Dacia-Romania
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2024 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles