Atelier pentru miniArtisti – PEISAJ DE VARA - Pictura pe sevalet
16
iul
Atelier pentru miniArtisti – PEISAJ DE VARA - Pictura pe sevalet
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
16 iulie 2022, Ora 10:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier pentru miniArtiști – PEISAJ DE VARĂ - Pictură pe șevalet

Coordonator Alexandra Stoica

 

durata: 60 de min.

preț bilet: 14 lei

 

Încheiem sesiunile atelierelor de creație din stagiunea curentă cu o temă specială: Peisajul de Vară. Alexandra îi așteaptă pe miniArtiști la un atelier de pictură pe șevalet, în care vor afla lucruri noi despre tehnica picturii pe pânză, folosind culori acrilice. „Echipați” cu bonetă de pictor, pânză și un șevalet personal, cei mici își vor realiza propriul tablou cu peisaj de vară. Fie că e vorba de o imagine cu plaja preferată a celor mici, muntele îndrăgit sau locul deosebit în care își doresc să ajungă vara aceasta, tabloul creat va fi unic și va putea fi expus într-un loc special din casă.

 

***

„Atelierul pentru miniArtiști” coordonat de Alexandra Stoica este cel mai nou atelier de creație din seria celor organizate de Teatrul Gong și vine în completarea acestui program esențial pentru o frumoasă dezvoltare a copiilor cu  vârsta sub 10 ani. Alexandra, pictor și grafician cu experiență, le va povesti celor mici despre diversele tehnici folosite în artele plastice și va adăuga la partea practică și informații utile despre personalități interesante din acest domeniu atât de complex.

 

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2022 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles