Atelier de Creatie „Piticii priceputi”  -  Regele Zmeu
13
iul
Atelier de Creatie „Piticii priceputi” - Regele Zmeu
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
13 iulie 2022, Ora 18:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelier de Creație „Piticii pricepuți”  -  Regele Zmeu    

Coordonator Claudia Benchea

 

durata: 60 min.

preț bilet: 14 lei

 

„Jucărie făcută dintr-un dreptunghi de hârtie sau pânză fixat pe un schelet ușor de lemn, care se ridică în aer la bătaia vântului și care este mânuită de pe pământ cu ajutorul unei sfori lungi.” Desigur, este vorba despre un zmeu, iar Claudia Benchea a pregătit un atelier de creație special, pornind de la această definiție. Regele Zmeu va fi creat din materiale colorate, cu diverse texturi și de diferite mărimi, îmbinate, lipite și potrivite de participanții la atelier, pentru a fi înălțat cât mai sus.

 

***

Activitățile practice din cadrul Atelierului de Creație „Piticii pricepuți” contribuie la o mai bună înțelegere a metodelor de integrare a unei bucăți de material într-un anumit context, cum ar fi crearea de păpuși, felicitări, obiecte vestimentare sau decoruri din lumea teatrală. Astfel de îndeletniciri stimulează imaginația și abilitățile celor mici de a combina culori sau de a alege și adapta materiale prin tăiere, lipire sau pliere în vederea atingerii scopului creativ. Interacțiunea într-un colectiv prietenos va întregi cu siguranță entuziasmul celor mici pentru creații artistice.

 

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2022 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles