Atelierul de Creat Povesti – Natura in miniatura
9
iul
Atelierul de Creat Povesti – Natura in miniatura
Teatrul Gong - Sala Studio, SIBIU
9 iulie 2022, Ora 10:00

Info eveniment

Pentru copii cu vârsta cuprinsă între 6 și 10 ani

Sala Studio

Atelierul de Creat Povești – Natură în miniatură

Coordonator Diana Ribana

 

durata: 60 de min

preț bilet: 14 lei

 

Cum să creezi o grădină în miniatură sau mici ecosisteme într-un bol transparent, în care plantele pot crește fără să fie deranjate? Terariile, natura în miniatură, sunt ușor de realizat, dar există și câteva reguli simple de urmat, astfel că, cei mici își vor folosi imaginația pentru a  crea un mediu perfect pentru micuțele plante.

Fie că vei folosi nisip colorat sau pietricele de diferite mărimi, pământ și ustensile de grădinărit, globuri sau borcane, fiecare terariu va spune o poveste unică și va putea fi așezat în locul preferat din casă.

 

***

În cadrul „Atelierul de Creat Povești” – cu Diana Ribana acordăm atenție educației estetice și stimulării multilaterale a copiilor. Ne propunem să formăm și să dezvoltăm spiritul de observație, atenția, imaginația creatoare, interesul și plăcerea de a colora, de a picta, de a modela și aranja după cerințele frumosului, și de a povesti. Prin contactul direct cu materialele și ustensilele folosite, atelierele de creație oferă copiilor o imagine mai clară a ceea ce se poate realiza în lumea teatrală şi reprezintă un bun prilej de a înţelege provocările acestei arte. Discuțiile și poveștile care au loc pe baza a ceea ce creăm împreună sunt prilej pentru dezvoltarea limbajului, a fanteziei și a creativității.

 

 

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2022 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles