BRAVUL SOLDAT ŠVEJK@TNRS - Scena Digitala
1-30
iun
BRAVUL SOLDAT ŠVEJK@TNRS - Scena Digitala
TNRS - SCENA DIGITALA, www.scena-digitala.ro
1 - 30 iunie 2022

Info eveniment

BRAVUL SOLDAT ŠVEJK

 

De Jaroslav Hašek

Consultant regie: Cristina Ragos

Un one man show cu Viorel Rață

DURATA: 1H 0MIN

PREMIERA: 1 NOIEMBRIE 2015

Cu ochi mari și o figură amuzantă. Așa intră Švejk, soldatul tras la răspundere pentru toate năzbâtiile făcute de-a lungul timpului, datorită felului său de a fi, dar este el un idiot, așa cum a fost declarat de către comisia medicală?

 

„Cu respect raportez”, așa își începe Švejk fiecare frază pe care urmează să o spună, cu siguranță o relatare buclucașă și hazlie și are ce raporta pentru că traseul lui este unul încărcat: de la cârciumă la medicii legiști care îl trimit la balamuc, la poliție și mai apoi la oaste – unde este declarat simulant – și închis la garnizoană. Și peripețiile continuă.

 

Ororile războiului capătă nuanțe comice în aventurile lui Švejk, povestite cu seninătate și interpretate cu mult umor. Un one-man-show ce va ține publicul în priză, datorită fuziunii de personaje și a întâmplărilor pline de umor.

 

 

 

 

 

 

 

 

EN:

 

THE GOOD SOLDIER ŠVEJK

 

By Jaroslav Hašek

Assistant to the director: Cristina Ragos

A one man show with Viorel Rață

DURATION: 1h 0min

PREMIERE DATE: 1 NOVEMBER 2015

A performance where honesty and audacity motivate soldier Švejk to be the hero of unusual situations that he has to account for in front of his superiors. Actor Viorel Rață presents this one man show that will certainly make you laugh, while not being able to tell if Švejk is an absolute imbecile or a highly intelligent person.

Trends & News
Tot ce te intereseaza, direct in inbox.
Aboneaza-te la newsletter-ul nostru, fii primul la care ajung evenimentele noi.
Nu ai gasit inca evenimentul tau?
Cauta aici dupa cuvinte cheie.
Urmareste noutatile pe:
© 2022 Ticketing Nation S.R.L. . Toate drepturile rezervate.
Acest site foloseste cookies. Prin navigarea pe acest site, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor. Am inteles